StoryEditor

Buďte hviezdou so zamatovou pokožkou s Philips Lumea Prestige

12.05.2017, 10:00
PR Články

Slnko, pláž, drinky... ani vy sa už neviete dočkať? Na lete je super úplne všetko. Teda, okrem holenia nôh a iných častí tela. S príchodom horúcich dní budeme musieť brať denne do rúk okrem plaviek a opaľovacieho krému aj žiletku, alebo (brrrrr) bzučiaci epilátor. Alebo žeby nie? 

Domáce IPL

Spoločnosť Philips prišla s nápadom, ako s chĺpkami zatočiť na dlhý čas. Ak budete chcieť, pokojne aj na celé leto. Novinka má meno Philips Lumea Prestige. Ide o prístroj fungujúci na báze IPL technológie. Intenzívne pulzné svetlo pôsobí priamo na korienok chĺpka a stimuluje ho tak, aby prešiel do pokojovej fázy, čiže jednej z troch fáz rastu chĺpka. Ten následne prirodzene vypadne, sám a bezbolestne. Ide o prístroj fungujúci na báze IPL technológie. Intenzívne pulzné svetlo pôsobí priamo na korienok chĺpka a stimuluje ho tak, aby prešiel do pokojovej fázy, čiže jednej z troch fáz rastu chĺpka. Ten následne prirodzene vypadne, sám a bezbolestne. A vy si môžete vychutnávať až 8 týždňov hodvábne hladkú pokožku.

Celé telo za pár minút

Lumea je  úžasne pohodlná vďaka štyrom nástavcom na ošetrenie jednotlivých častí tela. Chĺpky v oblasti bikín sú ťažko dostupné a po ich oholení žiletkou sa často tvoria nepríjemné drobné ranky. S Lumea vás tento problém už trápiť nebude. Vďaka špeciálne zakrivenému nástavcu na oblasť bikín odstránite chĺpky na citlivých miestach už za dve minúty a v plavkách budete vyzerať skvostne.  Okrem toho obsahuje Lumea aj šikovný a bezpečný nástavec na tvár, podpazušie a väčšie plochy, ako sú nohy a brucho.

Chĺpky preč

Philips Lumea Prestige je vhodná pre všetky typy pokožky, okrem veľmi tmavej. Najúčinnejšia je pri ošetrovaní chĺpkov na škále od čiernej, cez hnedú až po tmavú blond. Keďže každá žena má iný typ pokožky, inteligentný senzor SmartSkin odporučí intenzitu presne pre vás. Intenzitu svetla si však môžete nastaviť aj manuálne, ak máte citlivú pokožku.  

Nespokojná? Peniaze vám vrátia

Možno váhate. Doteraz ste skúšali bojovať s chĺpkami všetkými možnými spôsobmi a nič nezabralo. Tak prečo by vám mala pomôcť práve Lumea? Ak máte obavy, či nepôjde o zbytočnú investíciu, Philips vám teraz ponúka garanciu vrátenia peňazí. Stačí si prístroj zakúpiť  v období od 17.4. – 30.6. 2017, a ak sa počas nasledujúcich 90 dní nedostavia želané výsledky, peniaze vám vráti do posledného eura.

A to už stojí za pokus, no nie?

Ak ste zvedavá, ako nová Philips Lumea funguje, pozrite si video.

Viac na www.philips.sk/lumea.

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 22:30