vlastné/50style.sk
StoryEditor

New Balance vo 50 Style - klasická športová obuv

21.04.2023, 00:00
PR Články

Hľadáte topánky, ktoré vás potešia pohodlím a fantastickým dizajnom, a ktoré skombinujete s outfitmi v športovom, ležérnom alebo streetwear štýle? Spoznajte značku New Balance a prezrite si návrhy, ktoré dokonale zapadnú do vášho každodenného šatníka!

História značky New Balance

New Balance je americká spoločnosť so sídlom v Bostone v štáte Massachusetts. V roku 1906 ju založil William J. Riley, ktorého motiváciou bolo zlepšiť pohodlie robotníkov, ktorí boli pre nedostatok iných alternatív nútení nosiť nepohodlnú obuv. Prvým projektom, ktorý vytvorila spoločnosť Riley, bola špeciálne pripravená stielka na podporu klenby, ktorá mala trojuholníkový tvar a tri oporné body na chodidle – to zvýšilo pohodlie a lepšiu rovnováhu. Inšpiráciou pre jeho vytvorenie bolo pozorovanie sliepok na dvore – William si uvedomil, že vďaka štruktúre troch pazúrov udržiavali vtáky dokonalú rovnováhu. Vynález tohto produktu odštartoval pre New Balance vlnu úspechov a v nasledujúcich rokoch vznikli vložky, ktoré sa dokonale prispôsobili tvaru chodidla, ako aj prvé seriózne bežecké topánky. V súčasnosti je značka známa po celom svete a topánky s povestným písmenom „N“. Milujú ju športovci i ľudia, ktorí jednoducho hľadajú pohodlnú obuv. Chcete ich mať vo svojom šatníku? Pozrite sa na New Balance vo 50 Style – klasickú športovú obuv.

image
vlastné/50style.sk

Čo v sebe majú topánky New Balance?

Modely od bostonskej značky sa vyznačujú najvyšším komfortom a komfortom na každom kroku. Zásluhu na tom má pevná, moderná konštrukcia a správne profilované vnútro - tieto aspekty poskytujú oporu strednej časti chodidla a umožňujú prirodzené polohovanie chodidla. Zvršok obuvi má sieťované vložky, čo oceníte najmä v teplých dňoch, kedy sa priedušnosť stáva ešte dôležitejšou ako zvyčajne. Podrážka z kvalitnej EVA peny poskytuje priľnavosť a výborné odpruženie na mestskom (nielen) povrchu. Pestrý dizajn a prekvapivé farebné kombinácie projektov New Balance potešia aj tých najnáročnejších milovníkov pouličnej módy a športového štýlu. Dokonalú verziu pre seba si nájdu milovníci klasických kombinácií aj ľudia, ktorí majú radi originálny a výrazný dizajn.

Obuv New Balance – aký model si vybrať?

Pri pohľade na počet topánok s "N" sa pýtate, čím sa vyznačujú vybrané vzory a ktorý bude najlepšie spĺňať vaše požiadavky? Uvoľnite sa, už teraz prichádzame s krátkym predstavením najobľúbenejších modelov.

·       New Balance 574 – symbol mestského štýlu. Návrh životného štýlu pre tých, ktorí si cenia pohodlie a radi dopĺňajú každodenné štylizácie párom dizajnových tenisiek. Nadčasová forma je fantastická pre rôzne outfity, bežné aj športové.

·       New Balance 373 – tvar inšpirovaný športovou obuvou. Pôvodne bol model vytvorený pre športovcov, no napokon si ho obľúbili nielen športovci a čoraz častejšie ho môžeme stretnúť aj v uliciach miest.

·       New Balance 565 – klasika určená pre najaktívnejších ľudí. Nadčasový dizajn sa plynulo spája s modernými technológiami, ktoré výrazne ovplyvňujú každodenný komfort používania.

Prezrite si ponuku 50style online a vyberte si originálne topánky New Balance pre seba.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:21