XIXO
StoryEditor

XIXO predstavuje príchuť tutti fruity + jablko

24.04.2023, 00:00
PR Články

XIXO je nealkoholický nápoj bez kofeínu, ktorý obsahuje vitamíny C, B2, B3, B5, B6 a B12, a to bez konzervačných látok. Minulý rok sa tešil veľkej obľube nápoj XIXO Tutti Fruity, čo motivovalo maďarského výrobcu k pridaniu ďalšej varianty – tento raz v kombinácii tutti fruity a šťavnatého jablka.

Všetkým milovníkom sýtených nápojov a ľadového čaju ponúka značka XIXO vysokú kvalitu za dobrú cenu. Nezabúda pritom ani na ochranu životného prostredia a podporu udržateľnosti, a to vďaka nekonečne recyklovateľným plechovkám, v ktorých sú nápoje balené.

"Spoločnosť XIXO je známa svojimi neustálymi inováciami od svojho uvedenia na trh v roku 2013. Sme hrdí na to, že môžeme povedať, že po 10 rokoch prichádza ďalší prírastok do sortimentu - XIXO Tutti Fruity Apple. V našom najnovšom nápoji je sladkosť príchute tutti frutti harmonicky spárovaná s mierne kyslou chuťou jablka, čo nám dáva perfektnú kombináciu, ktorú sme hľadali. Nový prírastok XIXO Tutti Fruity Jablko je sýtený oxidom uhličitým, nemá kofeín ani konzervačné látky a obsahuje niekoľko vitamínov B a vitamín C," povedal Márton Vecsei, manažér značky XIXO.

Nové XIXO Tutti Fruity Jablko 250 ml je už teraz v ponuke v internetovom obchode  www.hellenergystore.sk, a postupne bude k dispozícii aj na pultoch obchodov.

image
XIXO
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 18:10