Simpl Therapy
StoryEditor

Simpl Therapy uvádza štyri vegánske cleansre pre všetky typy pleti

17.04.2023, 00:00
PR Články

Simpl Therapy uzatvára svoje portfólio produktov o prvý krok v starostlivosti o pleť.

K štyrom inkluzívnym, vegánskym pleťovým séram a krémom s rôznymi pomermi olejov tak, aby ponuka uspokojila každú pleť bez ohľadu na typ, rod a vek, značka Simpl Therapy prináša cleansre v štyroch rôznych textúrach. Jednotlivé produkty vychádzajú z filozofie celého brandu, že starostlivosť o pleť má byť maximálne zrozumiteľná, funkčná a intuitívna. Jednoducho SIMPL. Každý cleanser môžete používať samostatne alebo ich medzi sebou kombinovať v rámci večerného dvojitého čistenia.

Gel to Oil, 25 € 

Unikátna textúra hustého gélu sa pri styku s vodou mení na ľahký olej. Poradí si aj s výrazným líčením vrátane vodeodolnej riasenky. Tento cleanser na čistenie a odličovanie pre všetky typy pleti, najmä dehydrovanú, suchú a veľmi suchú pleť, aplikujte suchými rukami na suchú pokožku, krúživými pohybmi zľahka vmasírujte do pokožky vrátane očného okolia a dôkladne opláchnite alebo zotrite čistým uterákom. V rámci večernej rutiny postup zopakujte, alebo použite čistiaci gél/mlieko.

image

Simpl_Therapy_Gel_to_Oil_Cleanser

Simpl Therapy

Micellar Gel, 20 € 

Micelárny gél vhodný na celú tvár i očné okolie sme vyvinuli tak, aby zvládol odlíčiť aj čistiť pokožku. Vďaka vysokému obsahu glycerínu je mimoriadne šetrný a nevysušuje. Tento cleanser aplikujte suchými rukami na suchú pleť a opláchnite vlažnou vodou. V prípade potreby krok zopakujte. Odporúčame na čistenie a odlíčenie pre všetky typy pleti najmä normálnu a zmiešanú pleť.

image

Simpl_Therapy_Micellar_Gel_Cleanser

Simpl Therapy

Cleansing Milk, 20 €  

Čistiace a odličovacie mlieko pre všetky typy pleti najmä normálnu až suchú pleť nanášajte na vlhkú pokožku vrátane očnéhookolia a opláchnite vlažnou vodou. V rámci večernej rutiny postup zopakujte, alebo použite v kombinácii s čistiacim gélom. Jemná textúra dôkladne a pritom šetrne čistí a zbavuje pleť zvyškov líčenia, UV filtrov a nečistôt.

image

Simpl_Therapy_Milk_Cleanser

Simpl Therapy

Purifying Gel Cleanser, 20 € 

Čistiaci gél bez oleja má veľmi ľahkú, osviežujúcu textúru a zloženie vhodné najmä pre zmiešanú, mastnú a problematickú pokožku. Aplikuje sa na vlhkú pokožku krúživými pohybmi. V rámci dvojitého čistenia odporúčame predtým použiť odličovaný produkt podľa výberu.

image

Simpl_Therapy_Purifying_Gel_Cleanser

Simpl Therapy

www.simpltherapy.com

image
Simpl Therapy

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 08:06