Yves Rocher
StoryEditor

Hoďte vrásky za hlavu a objavte tajomstvo ukryté v sile rastlín

13.04.2023, 00:00
PR Články

I napriek tomu, že starnutie dávno nie je strašiak a #AgeIsBeautiful, priznajme si, kto by nechcel vrásky odložiť na neskôr… Stačí pritom siahnuť po vhodnej kozmetickej rutine a dopriať pleti mladistvý vzhľad.

Naša pleť stráca s pribúdajúcimi rokmi svoju pevnosť a sviežosť, horšie odoláva vonkajším vplyvom a začínajú sa objavovať prvé línie a vrásky. Výberom účinných produktov ale môžeme čas aspoň trochu spomaliť. Tajomstvo hľadajte v prírode!

Práve v prírode a jej bohatstve hľadá inšpiráciu francúzska značka Yves Rocher už od svojho vzniku v roku 1959. A po mnohých rokoch intenzívneho výskumu sa odborníkom na rastlinnú kozmetiku podarilo vďaka kombinácii dvoch unikátnych látok, extraktu z orechov tagua (slonovníku veľkoplodého) a rastlinného nektáru z pupeňov orgovánu vytvoriť jedinečný rad Anti-Age Global. Už po pár dňoch používania je pleť rozjasnená a zjednotená, vrásky sú jemnejšie a tvorba pigmentových škvŕn je redukovaná.

image
Yves Rocher

Poklad zvaný gemoterapia

Počuli ste už niekedy o gemoterapii? Názov pochádza z latinského „gemmae“, čo znamená „drahé kamene“. V pupeňoch sa nachádzajú všetky látky nevyhnutné pre život i rast rastliny – vitamíny, minerály a ďalšie živiny. Priamo v srdci laboratórií Yves Rocher sa zo spoločného úsilia našich botanikov a vedcov študujúcich účinky rastlín zrodila vďaka gemoterapii skúmajúcej pupene rastlín jedinečná bioinšpirovaná aktívna zložka pôsobiaca proti starnutiu pleti.

Intenzívna obnova, spevnenie a revitalizácia cez deň i počas spánku 

Pokiaľ chcete komplexný prístup v starostlivosti o pleť so známkami starnutia, vyskúšajte účinné duo – denné a nočné sérum Anti-Age Global. Denné Vysoko regeneračné sérum spevňuje a posilňuje celkovú aktivitu buniek. Pleť je okamžite žiarivejšia a každým dňom miznú známky starnutia. 

Ako by sa vám páčilo spať a nechať svoju pleť bezstarostne mladnúť? Dvojfázové regeneračné sérum na noc počas spánku pleť regeneruje a dôkladne opravuje. Jeho ultra-penetračná dvojfázová textúra s dvojnásobnou koncentráciou Rastlinného nektáru z pupeňov, jojobovým olejom, extraktom z jabĺk a brutnákovým semienkom umožňuje pokožke regenerovať rýchlejšie, pleť je hladšia a žiarivejšia.

image
Yves Rocher

V hlavnej úlohe žiarivá pleť

Rastlinný nektár z pupeňov podporuje regeneráciu buniek a tzv. žiarivý nektár z orechu tagua znižuje syntézu melanínu, vďaka čomu spoločne znižujú tvorbu pigmentových škvŕn a dodávajú pleti jas a zjednotený vzhľad. Nech už siahnete po Rozjasňujúcej emulzii, ktorá vašu pleť navyše ochráni pred negatívnymi účinkami slnečného žiarenia, alebo po Rozjasňujúcej kúre v kapsliach, odmenou vám bude zjednotená a mlado vyzerajúca pleť.

image
Yves Rocher

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 00:50