Pixabay
StoryEditor

Kaderníctvo Donna Uomo – kaderníctvo s talentovanými vlasovými špecialistami

22.03.2023, 00:00
PR Články

Každý z nás má v živote obdobia výkyvov nálad. Problémy v domácnosti, každodenné starosti - to všetko má negatívny vplyv na našu náladu. Najlepším spôsobom, ako zmeniť náladu, je zmeniť účes. Áno, správne, váš účes. Aj tie najmenšie zmeny vášho vzhľadu môžu mať pozitívny vplyv na vašu náladu. Každý, nielen ženy, sa cíti oveľa lepšie a sebavedomejšie, keď má pekný účes a zdravé, upravené vlasy. Niektorí so mnou možno nebudú súhlasiť, ale vyskúšajte to sami a vyrazte do najbližšieho kaderníctva. Zaobstarajte si krásny nový účes a uvidíte, ako sa vaše problémy budú riešiť oveľa ľahšie a život sa na vás usmeje. Návšteva kaderníka však nie je len o tom, že vás ostrihajú a upravia vlasy. Je to oveľa viac, než si dokážete predstaviť. V tomto článku si povieme o kaderníctve Donna Uomo.

Aké služby ponúka kaderníctvo Donna Uomo?

Či už potrebujete dámsky strih, nafarbiť, ostrihať alebo učesať spoločenský účes, v kaderníctve Donna Uomo sa o všetko postarajú vlasoví špecialisti s dlhoročnými skúsenosťami.

Medzi ich služby patrí tiež umývanie a fúkanie, farbenie korienkov, krátkych aj dlhých vlasov, farbenie prírodnými farbami, šampónovanie, farebné dotónovanie, rozjasnenie farby, melír, odfarbenie, hĺbkové ošetrenie vlasov, povzbudzujúca alebo upokojujúca masáž hlavy, trvalé vyrovnanie vlasov, ale aj líčenie na rôzne príležitosti. Toto všetko ponúka kaderníctvo v Starom meste.

Tipy, ako si udržať zdravé a krásne vlasy

Ak neviete, ako upraviť vlasy alebo ako sa o ne starať, prinášame vám pár tipov, ako si udržať zdravé a krásne vlasy.

Pravidelne si umývajte vlasy - Ako často by ste si mali umývať vlasy závisí od typu a štruktúry vašich vlasov. Všeobecne sa odporúča umývať si vlasy každé dva až tri dni, aby boli čisté a zdravé.

Používajte šampón a kondicionér, ktoré sú vhodné pre váš typ vlasov - Vyberte si šampón a kondicionér, ktoré sú vhodné pre váš typ vlasov, či už sú mastné, suché alebo normálne. Ak máte farbené vlasy, používajte šampón a kondicionér, ktorý je určený pre farbené vlasy.

Vyhnite sa príliš častému používaniu horúcich nástrojov: Používanie horúcich nástrojov, ako sú fény, kulmy a žehličky na vlasy môže vaše vlasy poškodiť. Snažte sa obmedziť používanie týchto nástrojov a pred ich použitím vždy použite sprej na ochranu pred teplom.

Používajte hrebeň so širokými zubami - Používanie hrebeňa so širokými zubami je k vlasom šetrnejšie ako používanie kefy, ktorá môže spôsobiť lámanie a poškodenie. Začnite vlasy česať od končekov a postupujte smerom nahor, aby ste sa vyhli zamotaniu.

Chráňte vlasy pred slnkom - UV žiarenie môže poškodiť vlasy a spôsobiť ich vysušenie a lámanie. Keď ste dlho vonku, noste klobúk alebo šatku na ochranu vlasov.

Stravujte sa zdravo - Pre zdravé vlasy je dôležitá vyvážená strava bohatá na vitamíny a minerály. Dbajte na to, aby ste do svojho jedálnička zaradili potraviny bohaté na bielkoviny, ako je železo a vitamín B.

Vyhnite sa tesným účesom - Nosenie vlasov v pevných účesoch, ako sú vrkoče, drdoly a chvosty môže spôsobiť vypadávanie a lámanie vlasov. Snažte sa čo najčastejšie nosiť vlasy rozpustené.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 22:53