Lenovo_P11 Pro
StoryEditor

5 dôvodov, prečo si kúpiť tablet

21.03.2023, 00:00
PR Články

Tablet nie je notebook ani smartfón. Určite však nie je nič medzi tým. Od svojho vzniku prešiel dlhú cestu a dnes je plnohodnotným zariadením, ktoré by nemalo chýbať vo vašom technologickom arzenály. Ponúka skvelý štýl, výkon, prenosnosť a dá sa využiť na celý rad účelov v domácnosti aj mimo nej. Jeho 5 najväčších výhod vám ukážeme na príklade novinky od spoločnosti Lenovo, tablete Tab P11 Pro druhej generácie.

  1. Lepšia produktivita – Ak chcete pracovať efektívne, tablet je na to ako ušitý. S inteligentným perom Stylus si môžete rýchlo zapisovať poznámky, kresliť a keď ho nepoužívate, nabíja sa na zadnej strane tabletu. V prípade potreby pripojíte cez pogo pin aj klávesnicu. S aplikáciou Lenovo Freestyle prepojíte tablet s počítačom a využijete ho ako dotykovú druhú obrazovku, s ktorou môžete rozšíriť alebo zrkadliť pracovnú plochu, a mnoho ďalšieho. A vďaka zadnej kamere s rozlíšením 13 Mpx s ním v okamihu vytvoríte fotografie alebo video.
image
Lenovo_P11 Pro
  1. Prenosnosť a kompaktnosť  – Keď sa povie, že hmotnosť rozhoduje, v tomto prípade to platí trojnásobne. Tento tenučký tablet má váhu iba 480 gramov, čo je napríklad oproti notebookom s váhou okolo 1,5 kila podstatný rozdiel. Vďaka tomu sa vám pokojne zmestí aj do kabelky a ani o ňom nebudete vedieť. Na cestách sa z neho stane príjemný spoločník, s ktorým si môžete krátiť dlhú chvíľu surfovaním po internete, prezeraním sociálnych médií alebo hraním hier.                                                                                                                                                                                                                                                                                           
    image
    Lenovo_P11 Pro
                                                                                                                                                              
  2. Multimediálny zážitok v malom balení – Napriek tomu, že ide,,iba“ o tablet, jeho audiovizuálna výbava je na úrovni prémiových notebookov. Dokonalý obraz so žiarivými a realistickými farbami poskytuje OLED displej s rozlíšením 2,5K, a technológia Dolby Vision™.  Dopĺňajú ho štyri kvalitné reproduktory JBL a pohlcujúci priestorový zvuk Dolby Atmos®. Táto kombinácia z neho robí ideálne zariadenie na pozeranie obľúbených seriálov a počúvanie hudby.
image
Lenovo_P11 Pro
  1. Vydrží viac než si myslíte – Tablet nespotrebuje toľko energie ako notebook. Zatiaľ čo bežný notebook vydrží na jedno nabitie priemerne 8-10 hodín, tento tablet zvládne až 14 hodín používania. Vďaka tomu nebudete otrokom elektrickej zásuvky a bez starostí sa môžete venovať tomu čo potrebujete. A navyše ak budete využívať tablet počas dlhšej doby, displej s certifikáciou TUV bude chrániť vaše oči pred škodlivým modrým svetlom.
image
Lenovo_P11 Pro
  1. Veľa muziky za menej peňazí – A na záver to najdôležitejšie - cena. Tablet Lenovo Tab P11 Pro 2nd Gen môžete kúpiť už od 279 eur. Za túto cenu nielenže dostanete skutočne prémiový a výkonný tablet na zábavu aj prácu ale aj bezpečné zariadenie, ktoré Lenovo neustále aktualizuje. Vaše súkromie a dáta tak ostanú dobre chránené.
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:37