Yves Rocher
StoryEditor

Vráťte svojim vlasom zdravý a žiarivý vzhľad šetrne a v súlade s prírodou

01.03.2023, 00:00
PR Články

Poškodené vlasy často súvisia s konkrétnym typom vlasov, ale ovplyvňuje ich aj niekoľko vonkajších faktorov: pravidelné nešetrné rozčesávanie, tepelná úprava, chemické ošetrenie alebo opakované farbenie vlasov. So správne zvolenými produktmi však môžete negatívne dopady minimalizovať a jednoducho vrátiť svojej hrive lesk a zdravie.

Vďaka svojej jedinečnej znalosti rastlinného sveta experti rastlinnej krásy Yves Rocher vybrali organickú jojobu, ktorá je známa pre svoj neuveriteľne výživný olej s mnohými benefitmi pre naše vlasy. Môže sa pochváliť bohatým obsahom mastných kyselín, ako sú omega 6 a 9 – podobné zloženie ako má kožný maz. Olej intenzívne vyživuje suché a lámavé vlasy, regeneruje ich lesk a pružnosť. Vďaka týmto vlastnostiam olej obnovuje poškodené vlasy, ktoré sú odolnejšie voči budúcim negatívnym vonkajším vplyvom.

image
Yves Rocher

Bio jojobový olej teraz môžete nájsť v novom Regeneračnom rade vlasovej starostlivosti Yves Rocher, ktorý obsahuje minimálne 94 % zložiek prírodného pôvodu, je bez silikónov a od roku 2023 i bez sulfátov. Produkty obsahujú kombináciu nesulfátových povrchovo aktívnych látok (získaných najmä z kokosového a slnečnicového oleja) pre jemné umývanie s najväčším možným rešpektom k pokožke hlavy aj dĺžkam vlasov. Po čase sa vlasy pomalšie mastia a sú menej citlivé.

Na prechod z konvenčných šampónov na šampóny bez sulfátov si môžete chvíľu zvykať. Počas prvých dní vaše vlasy môžu byť menej lesklé a drsnejšie. Ale už po niekoľkých použitiach si všimnete benefity bezsulfátových produktov pre vaše vlasy.

image
Yves Rocher

V Regeneračnom rade starostlivosti o vlasy nájdete viacúčelovú Bezoplachovú regeneračnú starostlivosť s bio jojobovým olejom a bio avokádovým olejom pre jemné vlasy, Regeneračný šampón a kondicionér, Regeneračnú masku, Bezoplachový vyživujúci olej a Posilňujúce sérum proti lámavosti vlasov.

image
Yves Rocher

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 03:09