Ako lepšie začať deň, než chutnými raňajkami s čerstvým pečivom? Žemle od foodblogerov Coolinárov si zamilujete, pretože nepotrebujú ani kvasnice, ani kysnutie. „Prácu si uľahčíte a urýchlite, keď cesto vymiesite kuchynským robotom Sencor STM 7900 PAUL. Do veľkej misy sa zmestia až štyri kilá cesta,“ hovorí nežnejšia polovička dua Coolinári Miška Tomčofčíková. „Ako muž zas oceňujem celokovové telo s kovovými prevodmi a silný motor so 6-ročnou zárukou,“ dopĺňa úspešnú foodblogerku jej manžel Kamil.
Recept na pečivo bez droždia určite ocenia aj tí, ktorí majú intoleranciu či dokonca alergiu na kvasnice. No aj pokiaľ patríte k vyznávačom kysnutého pečiva, týchto žemlí sa nebudete vedieť dojesť. Teraz však už sľubovaný recept na chrumkavé pečivo bez kvasníc a kysnutia od foodblogerov Coolinárov.