Pontonglo™ HYPER X2 párty
StoryEditor

Ega, Filipa Jančíka a hviezdy českej hudobnej scény sme zastihli na glo™ HYPER X2 párty

13.12.2022, 00:00
PR Články

Vážna hudba, rap aj elektro v multižánrovej skladbe Predefinuj zazneli ako fanfáry na uvítanie novej bezdymovej alternatívy na slovenský trh. Pozrite, kto z umelcov bol na veľkolepej párty.

Vo štvrtok 24. novembra sa v priestoroch kultúrneho centra PONTON na bratislavskom Tyršovom nábreží konala veľkolepá glo™ HYPER X2 párty, spojená s uvedením novinky v segmente bezdymových alternatív – technologicky najvyspelejšieho zariadenia na zahrievanie tabaku z portfólia British American Tobacco na slovenský trh.

image

Ego

glo™ HYPER X2 párty
Párty si prišli užiť aj hviezdy slovenskej a českej hudobnej scény – raper Ego, husľový virtuóz Filip Jančík, český popový spevák a frontman skupiny Lake Malawi Albert Černý, famózna česká violončelistka Terezie Kovalová aj česká speváčka s neprehliadnuteľným hlasom a ohnivočervenou hrivou Zofie Dares
image

Albert Černý, Zofie Dares a Terezie Kovalová

glo™ HYPER X2 párty

Nestretli sa tu však náhodou. Spája ich totiž spolupráca na chytľavej skladbe Predefinuj, ktorá je dôkazom toho, že hudba nepozná hranice a môže byť elektrizujúcim mixom rôznych štýlov – od vážnej hudby až po rap. Skladba Predefinuj, ktorá vznikla pod režijným vedením Jana Stracha, taktovkou DJ Wichea a s podporou glo™ HYPER X2, sa ľahko dostane pod kožu a ako sa na párty vyjadril Filip Jančík, dlho ju nevedel dostať z hlavy.

image

Filip Jančík

glo™ HYPER X2 párty
 Okrem uvedenia klipu na párty s osobnou účasťou jeho protagonistov patrilo k strhujúcim momentom večera 3D tanečné vystúpenie s unikátnou 3D videomappingovou hudobnou projekciou L-ISA, ktorá mala na Slovensku premiéru práve na tejto párty. Úžasný panoramatický hudobný zážitok, ktorý sa dá opísať ako úplné ponorenie do hudby každým centimetrom tela, spolu s expresívnym vystúpením tanečnej dvojice nadchol všetkých prítomných hostí.
image

3D tanečné vystúpenie

glo™ HYPER X2 párty
Večer moderovala Katarína „Becca“ Balážiová a do neskorej noci spríjemňoval atmosféru podujatia, neformálne rozhovory, networking a ochutnávku delikátneho cateringu DJ Lumiere. Hostia mali možnosť vyskúšať novinku glo™ HYPER X2 a ako spomienku si mohli spraviť 360-stupňové video z tejto veľkolepej párty. 
image

Moderátorka Becca

glo™ HYPER X2 párty

Martin Žák, obchodný riaditeľ British American Tobacco pre Slovensko, uviedol: „Veríme, že zariadeniu glo™ HYPER X2 sa bude dariť aspoň tak dobre ako jeho predchodcovi. Sme radi, že aj slovenskí spotrebitelia budú môcť ešte pred koncom roka vyskúšať naše nové „gločko“. Navyše môžu v práve prebiehajúcej súťaži s glo™ vyhrať aj elektrické BMW X3 a ďalšie elektrizujúce ceny. Všetky informácie sú k dispozícii na webových stránkach https://switch2electric.sk/.“ 

image

DJ Lumiere

glo™ HYPER X2 párty

O glo™ HYPER X2

Zariadenie na zahrievanie tabaku glo™ HYPER X2 ponúka vylepšený dizajn aj nové technológie pre vyšší komfort, a to v podobe siedmich nových monochromatických aj dvojfarebných prevedení. Nové "gločka" majú ľahšie a kompaktnejšie telo, disponujú jednoduchým prepínaním medzi režimami Boost a Standard a umožňujú jednoduchšiu údržbu. Na prvý pohľad zaujme X2 nápaditou a opticky výraznejšou jednotkou na vkladanie tabakových náplní. Tá je zároveň vybavená novým uzatváracím systémom – záklopkou, ktorá eliminuje zanášanie nečistôt do zariadenia vo chvíli, kedy sa zariadenie práve nepoužíva.

image
glo™ HYPER X2 párty
Hneď vedľa nej sa nachádza ikonická glo™ kontrolka v podobe svietiaceho kruhu a na boku zariadenia pribudlo tlačidlo pre komfortnejšiu aktiváciu režimu Boost. Nová verzia glo™ pôsobí výraznejším a odvážnejším vzhľadom bez toho, že by stratila čokoľvek zo svojej elegancie a dizajnovej čistoty. Zariadenie glo™ HYPER X2 bude od 1. 12. 2022 oficiálne dostupné výlučne pre dospelých užívateľov vo vybraných sieťach trafík, kde bude možné zakúpiť si tri farebné varianty. 
image

Karin Majtánová s rodinou

glo™ HYPER X2 párty

Kompletnú ponuku nájdete na www.discoverglo.sk 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 02:19