Lenovo
StoryEditor

Ako vám môže notebook pomôcť ušetriť čas?

14.12.2022, 00:00
PR Články

Čas je veľmi vzácna komodita a nikdy ho nie je dosť. Je preto veľmi dôležité využívať ho efektívne. V tomto nám vo veľkej miere pomáhajú moderné technológie ako sú notebooky. Či už na nich pracujete alebo sa hráte, chcete aby išlo všetko tak ako má. Aby vám notebook šetril čas, je dôležité sa pri jeho výbere zamerať na výkon a funkcie.

Dobrým príkladom takéhoto notebooku je Lenovo Yoga Slim 7i Pro X. Jeho parametre ho predurčujú na používanie kdekoľvek a kedykoľvek bez potreby robiť akékoľvek kompromisy.

Výkon, ktorý s vami udrží krok

Pre úsporu času je podstatný výkon, ktorý zabezpečí, že všetko čo budete robiť na notebooku, pôjde rýchlo, bez sekania a zamŕzania. V tomto Lenovo Yoga Slim 7i Pro X vyniká, pretože ho poháňa už 12. generácia procesorov Intel® Core™ i7, ktorým asistuje platforma Intel® Evo™, grafika NVIDIA® GeForce RTX™ 3050 a obrovská porcia 32GB RAM. Notebook vám tak pôjde plynulo aj pri náročných programoch a kľudne ich môžete mať spustených aj viac naraz.

image
Lenovo

Nezdržujte sa nabíjaním viac ako je potrebné

Batéria vám môže ušetriť čas hneď dvoma spôsobmi. Ten prvý je prirodzene jej výdrž. Čím je dlhšia, tým je menšia potreba zapájať notebook do zásuvky. Druhý spôsob je dĺžka nabíjania. Lenovo Yoga Slim 7i Pro X ponúka rýchle nabíjanie, s ktorým už po 15 minútach získate energiu na viac ako 3 hodiny. A s plne nabitým notebookom môžete pohodlne fungovať pol dňa.

image
Lenovo

Bezdotykové prihlásenie si obľúbite

Zabudnite na zadávanie hesla. Do Lenovo Yoga Slim 7i Pro X sa prihlásite okamžite prostredníctvom rozpoznávania tváre s infračervenou kamerou, ktorá vás tiež automaticky odhlási hneď ako sa vzdialite. Táto kamera zároveň chráni aj vaše súkromie tým, že vás upozorní ak niekto stojí za vami.

image
Lenovo

Keď čas nehraje rolu

Lenovo Yoga Slim 7i Pro X je skvelým spoločníkom aj počas oddychu. Dotykový 14,5-palcový PureSight displej s rozlíšením 3K a špičkové reproduktory Harman spravia z vašej multimediálnej zábavy pohlcujúci zážitok. Aby ste sa nemuseli obmedzovať pri hraní hier alebo pozeraní seriálov, notebook má certifikáciu TÜV Hardware Low Blue Light, čo znamená, že filtruje škodlivé modré svetlo a tým uľavuje vaším očiam.

Príťažlivý vzhľad a ľahká prenosnosť

Okrem predností, ktoré vám pomôžu zefektívniť vašu prácu a poskytnú multimediálny zážitok je Lenovo Yoga Slim 7i Pro X výnimočný aj svojím elegantným dizajnom. Jeho tenučké a odolné telo je vyrobené z prvotriednej hliníkovej zliatiny, pričom váži iba 1,4 kg. Vďaka tomu si ho môžete brať všade so sebou.

Ak chcete výnimočný notebook, ktorý vám okrem šetrenia času spríjemní voľný čas, určite vám odporúčame vyskúšať Lenovo Yoga Slim 7i Pro X. Kúpite ho napríklad v Datacompe.

Zariadenie zapožičali spoločnosti Intel a Lenovo.

image
Lenovo

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 14:23