Shutterstock
StoryEditor

Snehuliačie bobky či kilo cukru. Čo najčudnejšie ste si vy našli pod stromčekom?

07.12.2022, 09:32
PR Články

Niektoré darčeky vedia prekvapiť tak, až zostáva rozum stáť. Viete si predstaviť, že by ste v pekne zabalenej krabici dostali polystyrénové guľôčky aj s návodom, čo s nimi? Alebo ešte niečo horšie, napríklad snehuliačie bobky?

Poznáte to? Rozžiarené oči pri pohľade na krásne zabalené darčeky. Úprimný úsmev pri rozväzovaní stužky, netrpezlivé trhanie ozdobného papiera, nedočkavý pohľad na nádielku a potom už len sebaovládanie tibetského mnícha, aby váš výraz tváre neprezradil, čo si skutočne myslíte. Tridsiatnička Ivana takto dostala kozmetiku 65+, Ľubica respirátor, Miroslav dve ľavé papuče, skalný fanúšik FC Barcelona Michal dostal voňavku Real Madrid. Andreu zas prekvapilo kilo cukru a Adriana dodnes spomína na snehuliačie bobky od svojej dcéry.

To je len zopár ukážok bizarností, ktoré si našli fanúšikovia FB PLANEO Elektro SK pod stromčekom a s ktorými sa podelili v komentároch. Každý, kto tak spraví, má šancu vyhrať pod stromček skutočne hodnotný darček: pákový kávovar SENCOR SES 1710BK. 

image

Kávovar Sencor rozhodne nie je darčekom, nad ktorým by obdarovaný krútil nosom.

Planeo Elektro

Aby ste to tento rok neboli vy, kto položí pod stromček darček z kategórie „Zbytočné“, máme pre vás tipy na darčeky pre ženy aj pre mužov, pre deti aj seniorov, pre priateľov aj pre celú rodinu. Dokonca sme našli aj tip na darček pre svokru!

Darčeky pre ženy

Ste už zúfali z hľadania darčeka pre mamu, babku, sestru, frajerku? Prekvapte ich domácim masérom, súkromnou relaxačnou oázou, šikovným pomocníkom, celou knižnicou, ktorú neprečíta ani za rok alebo trebárs nevyčerpateľným dobíjačom batérií. Všetko to nájdete na planeo.sk. 

image

Ak chcete prekvapiť praktickú ženu, kladiva z ružovej sady náradia Fieldmann sa obávať nemusíte.

Planeo Elektro

Aký darček pre muža, brata, frajera, otca či dedka?

Tento rok naozaj zabudnite na všetky mäkké darčeky, ktoré už pri dotyku dávajú tušiť tradičný vianočný pocit sklamania. Netrápte sa vymýšľaním ničoho nového, všetko je už vymyslené a prehľadne zorganizované vo vianočnej sekcii na planeo.sk. Stačí scrollovať, nechať sa inšpirovať, kliknúť, objednať a nechať si doručiť domov, do výdajne či boxu Packeta alebo do najbližšej z 55 predajní PLANEO. 

image

Elektrokolobežku Sencor Scooter Two ocení každý príslušník mužského pohlavia. Kúpte ju v PLANEO na odložené splátky a bude vám na ňu stačiť len 1 euro.

Planeo Elektro

Darček pre celú rodinu

Bez ohľadu na počet členov vašej famílie, aj s týmto darčekom si poradíte v PLANEO. Veď sa len pozrite na tie originálne tipy, ktoré by vám asi ani len nenapadli! 

image

SodaStream je univerzálny darček, ktorý určite nezapadne prachom.

Planeo Elektro

Darček pre svokru

Sľúbený darček pre svokru predsa môžete vyhrať v súťaži na FB PLANEO Elektro SK! Náš tip: Inšpirovať sa bizarnými darčekmi z komentárov rozhodne neodporúčame!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 20:50