Shutterstock
StoryEditor

Nike Air Force – pozrite sa, ako ich upraviť na každodenné nosenie!

30.11.2022, 00:00
PR Články

Topánky Nike Air Force patria medzi klasiku so 40-ročnou tradíciou, ktorá bola pôvodne vytvorená ako obuv pre basketbalistov. V súčasnosti sa však topánky Nike Air Force považujú za trendy obuv s dokonalou technológiu, ktorú môžete kombinovať s rôznymi typmi outfitov. Ako ich však nosiť na každodenné nosenie?

Nike Air Force – 40-ročná klasika pretavená do precíznej technológie

Na prvý pohľad obyčajné tenisky, ktoré sú však charakteristické a rýchlo rozpoznateľné. Kto by nepoznal tenisky Nike Air Force? Tieto tenisky s vyše 40-ročnou tradíciou predsa pozná celý svet. I keď spočiatku išlo o tenisky vytvorené špeciálne pre basketbalistov, dnes Nike Air Force topánky s precíznou technológiou môže nosiť každý. Okrem univerzálnemu a veľmi špecifickému dizajnu, tenisky Nike ukrývajú v sebe precíznu technológiou Air Force. Ide o topánky z prírodnej kože, ktoré vďaka špeciálnym vankúšikom vo vnútri tlmia náraz a prinášajú dokonalý efekt pohodlia. Tenisky Nike Air Force sú super mäkké, majú dokonalé odpruženie, silnú podrážku na každodenné nosenie, mäkkú vložku vo vnútri, vnútro vystlané odolným materiálom a navyše sú ultra ľahké. Klasici určite ocenia model AF-1 vysokého strihu. Univerzálnosť týchto topánok nesúvisí len s kombinovateľnosťou k rôznym typom outfitov, ale práve to, že ide o unisex topánky vhodné pre ženy, mužov, deti a ľudí starších a mladších vekových kategórií, z nich robí unikát, ktorý nikdy nevyjde z módy. Hľadáte topánky, ktoré môžete kombinovať k športovému, ležérnemu, ale aj elegantnému outfitu? Nech sa páči, tu sú. Biele tenisky Nike Air Force.

Tenisky Nike Air Force v kombinácii so športovými outfitmi

Aj napriek tomu, že mnoho módnych dizajnérov nemá v obľube pojem športová elegancia, práve tenisky Nike Air Force môžeme pokojne do tejto kategórie zaradiť. Nielen biele tenisky z tejto kolekcie, ale aj rôzne iné farebné modely môžete pokojne kombinovať k rôznym typom outfitov. Na bežné nosenie pokojne zvoľte outfit pozostávajúci z klasických modrých džínsov, trička, mikiny alebo bundy a tenisiek Nike. Tenisky môžete kombinovať k nohaviciam a rifliam rôznych farieb, k rifľovým sukniam či šatám, teplákovým súpravám a cargo nohaviciam. Môžete ich nosiť počas celého roka a za každého ročného obdobia, keďže ide o kvalitnú nepremokavú obuv vyrobenú z kvalitných materiálov, ako je prírodná koža. 

image
Shutterstock

Doplňte elegantný outfit o tenisky Nike Air Force aj na denné nosenie

Tenisky Nike Air Force však pokojne môžete nosiť aj k elegantným outfitom a vytvárať vďaka nim outfity v štýle smart dress code. Páni, nebojte sa kombinovať nohavicový oblek práve s týmito teniskami, prípadne džínsy so sakom. V takom prípade je však vhodné zvoliť skôr vzorovaný oblek alebo sako, prípadne oblečenie v svetlých odtieňoch. Rovnako aj dámy môžu tenisky Nike Air Force nosiť v kombinácii s elegantným oblečením. To, že letné vzorované šaty úzkeho alebo áčkového strihu môžete kombinovať práve s bielymi Nike Air Force teniskami je jasné, ale skúšali ste si už niekedy obliecť elegantný dámsky oblek alebo overal s teniskami? Okrem toho, že budete vyzerať trendy a štýlovo, budete sa v tomto outfite cítiť veľmi pohodlne. Navyše, páni môžu práve tento štýl topánok nízkeho strihu nosiť aj k oblekom na spoločenské udalosti, ako sú svadby, ale pokojne aj na bežné denné nosenie do práce. Samozrejme, nezabudnite svoj celý outfit doplniť aj o vhodné doplnky, a to opasok, kravatu alebo motýlik a hodinky. To isté platí aj u žien, doplňte svoj elegantný alebo športový outfit o vhodné doplnky, a to šiltovku, klobúk, kabelku alebo batoh a dámske hodinky.  

Okrem klasických bielych tenisiek Nike Air Force nájdete na e-shope Eobuv širokú ponuku topánok tejto značky v rôznych farebných prevedeniach. Buďte štýloví a cíťte sa pohodlne v kvalitných značkových topánkach Nike Air Force.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:10