Sunar
StoryEditor

Bio kvalita pre najmenších hladošov

28.11.2022, 00:00
PR Články

Materské mlieko je nepochybne to najlepšie, čo môže každá mama svojmu bábätku dopriať. Sú však situácie, kedy to možné nie je. V takom prípade prichádza na rad “umelé” dojčenské mlieko. Vedeli ste, že aj v tomto smere už nemusíte robiť kompromisy, pretože existuje BIO verzia, ktorá obsahuje kvalitné mlieko z ekofariem?

V posledných rokoch sa otázka kvality potravín stáva čoraz dôležitejšou. Množstvo potravín obsahuje celý rad konzervantov a alergénov a špeciálne my - mamy, chceme dopriať svojim drobcom to najlepšie. Nie nadarmo sa hovorí, že sme to čo jeme, preto je dôležité zaradiť potraviny bez zbytočností do života bábätka už od jeho narodenia. A to platí aj pre dojčenské mlieko.

Mlieko ako podpora imunity

Novorodeniatko ešte nemá vybudovanú imunitu. Najlepším nástrojom na jej posilnenie je práve dojčenie materským mliekom aspoň do jedného roka. Ak však patríte k mamičkám, ktoré z rôznych príčin nemôžu svoje bábätko dojčiť samé, nemusíte zúfať. Plnohodnotnou náhradou pre vašu ratolesť môže byť Sunar BIO, dojčenské mlieko pochádzajúce z rodinných ekofariem v juhozápadnej časti Francúzska Massif Central, kde sa kravičky voľne pasú na čerstvých zelených lúkach. 

image
Sunar

Kvalita už od narodenia

Vďaka šetrnému spracovaniu si dojčenské mlieko Sunar BIO zachováva najvyššiu možnú kvalitu. V jeho zložení nájdete iba kvalitnú BIO smotanu a mliečny tuk bez obsahu palmového oleja. Príjemná chuť  ulahodí vášmu bábätku a rozmazná jeho bruško. Okrem ponuky dojčenských mliek nepochybne oceníte, že medzi produktami Sunar BIO nájdete aj príkrmy, kapsičky plné ovocného pyré alebo chrumky bez obsahu pridanej soli a cukru. 

Pre budúcnosť našich potomkov

Sunar myslí aj na budúcnosť našich najmenších. Globálne otepľovanie je totiž hrozbou najmä pre budúce generácie. Ak im chceme zabezpečiť dobrú budúcnosť, je dôležité začať žiť udržateľnejšie a zároveň kvalitnejšie vo všetkých smeroch už teraz. Aj preto sa Sunar pridal k značkám, ktoré sa vydávajú cestou znižovania produkcie odpadov a dojčenské mlieko Sunar BIO zabalené v 100% recyklovateľnom obale. Jeho kúpou teda prispievate k znižovaniu odpadu, k recyklácií použitých materiálov a zároveň už od malička učíte svoje dieťatko, aký dôležitý je zodpovedný prístup k spôsobu života.

www.sunar.sk IG profil @sunar_sk, FB profil @sunarSVK

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 05:06