Milujete nakupovanie? Pozrite sa, aké výpredaje môžete očakávať počas nadchádzajúceho Black FridayShutterstock
StoryEditor

Milujete nakupovanie? Pozrite sa, aké výpredaje môžete očakávať počas nadchádzajúceho Black Friday

23.11.2022, 11:24
PR Články

November je tu, čo znamená, že Black Friday sa nezastaviteľne blíži. Ak si však túžite uloviť tie najlepšie produkty za tie najlepšie ceny, vedzte, že množstvo veľkých spoločností spúšťa svoje výpredaje už niekoľko dní pred samotným Čiernym piatkom. Ak sa ako mnoho ľudí obávate inflácie a chcete preto nakupovať darčeky radšej skôr ako neskôr, lepšia príležitosť už nebude. Čo teda môžete očakávať, a v ktorých oblastiach sa nákupy na Black Friday určite oplatia?

Oblečenie pre každého člena rodiny

Máte blízkych, ktorí milujú váš štýl alebo sledujú aktuálne módne trendy? V tom prípade im môžete darovať oblečenie! Zaobstarajte vašej najlepšej priateľke napríklad šatku v jej obľúbenej farbe, zatiaľ čo vy máte podobnú v inom odtieni, alebo stavte na originálnejší darček – kožená bunda dámska rozhodne poteší každú milovníčku módy. V prípade rodiny sa zase môžete rozhodnúť pre rovnaké pyžamá alebo vianočné svetre. Ide o to, aby ste sa podelili o sviatočnú náladu, vytvorili si spoločné spomienky s priateľmi a s rodinou, no tiež vnímali rôzny vkus každého obdarovávaného a jeho osobné preferencie.

Darovanie oblečenia sa niekedy môže zdať skľučujúce. Držať krok s trendmi je ťažká vec, ale existuje niekoľko základných prvkov šatníka, ktoré potrebuje každý bez ohľadu na vek a pohlavie. Začnite so základnými kúskami, ako sú hnedé alebo čierne kožené členkové topánky, úzke džínsy alebo dokonca súprava príjemných tielok z organickej bavlny. Môže sa vám zdať, že ide o všedné veci, ale aj ten najväčší fashionista na vašom zozname miluje univerzálne oblečenie, ktoré sa hodí ku všetkému. Pre vyberavých ľudí tiež najlepšie fungujú základné kúsky, pretože sa dajú ľahko kombinovať. Využite preto MODIVO Black Friday 2022 k tomu, aby ste nakúpili tie najlepšie vianočné darčeky – môžete totiž získať skvelé oblečenie za skvelé ceny, a vďaka širokému sortimentu vybrať niečo pre každého bez ohľadu na jeho vkus! 

image

Milujete nakupovanie? Pozrite sa, aké výpredaje môžete očakávať počas nadchádzajúceho Black Friday

Shutterstock

Elektronika za skvelé ceny

Pokiaľ máte medzi blízkymi nadšenca do elektroniky a najnovších digitálnych vychytávok, prípadne sami jedným ste, tie najlepšie darčeky sú určite tie elektronické. V tomto prípade sa nič celkom nevyrovná nadšeniu z rozbaľovania darčeka v podobe najnovších technológií. Prináša to vzrušenie a radosť, či už ide o nový zábavný prístroj na hranie v podobe X boxu, alebo o zásadné vylepšenie už existujúcich zariadení. Black Friday je na nákup podobných darčekov ako stvorený. Väčšinu elektroniky totiž v tomto období dokážete nakúpiť s 50-70 % zľavami. Tak hurá na nákupy!

Kozmetické balíčky v predstihu

Všetci to poznáme – pokiaľ si nevieme dať rady s vhodným darčekom, kozmetický balíček to pravdepodobne vyrieši na nás. Pravdou je, že kozmetika je naozaj univerzálnym darčekom, ktorý je vhodný pre každého od detí, cez domácich miláčikov, až po staršiu generáciu. Pokiaľ však nakupujete kozmetické balíčky na poslednú chvíľu, často už si nemáte z čoho vybrať – teda okrem kúskov, ktoré na predajniach zostali, pretože ich nikto nechce. Aj preto je lepšie využiť veľké Black Friday výpredaje, a nakúpiť kozmetické balíčky v predstihu. Budete tak mať možnosť vybrať si zo širokého sortimentu vhodnú kombináciu kozmetiky, nech už hľadáte darček pre starú mamu, otca, alebo brata – no a ešte pri tom aj ušetríte.   

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 03:22