Yves Rocher
StoryEditor

Sú pre vás Vianoce obdobím, kedy si vo všetkom tom zhone radi doprajete i odpočinok? Vieme ako na to!

01.12.2022, 00:00
PR Články

Pokiaľ sa chcete v predvianočnom zhone na chvíľu zastaviť a dopriať si chvíľu len pre seba, sme presvedčení, že si zamilujete limitované sviatočné kolekcie od Yves Rocher s vôňou vanilky, krémových mandlí alebo šťavnatých brusníc. Na výber je sprchovací gél, tekuté mydlo na ruky, gélové peelingy alebo napríklad parfumovaná sviečka, vďaka ktorým bude váš relax dokonalý.

Vianočné oslavy i relaxácia

Produkty z limitovanej edície Mandľové pohladenie vás okúzlia svojou krémovou vôňou, ktorá vám pomôže poddať sa kľudu a zabudnúť na okolitý stres. Napusťte si horúcu vaňu, zapáľte vonnú sviečku a prevoňajte svoj domov mandľami!

image
Yves Rocher

Pokiaľ máte radšej ovocnejšie vône, nechajte sa zlákať iskrivou a radostnou vôňou Šťavnatých brusníc . Vychutnajte si atmosféru Vianoc, ktorá na vás dýchne pri relaxácii s produktmi Yves Rocher, ktorých zloženie obsahuje veľký podiel prírodných zložiek.

image
Yves Rocher

Vanilkové rožky

Viete si predstaviť viac ikonické vianočné pečenie, než sú vanilkové rožky? Vôňa vanilkového cukru je neodmysliteľne spojená s Vianocami u babičky a detskou radosťou pri prvom pohľade na stromček obklopený darčekmi a tak trochu i tajomstvom. Presne tieto emócie a pocit šťastia vo vás prebudí limitovaná edícia My Shiny Vanilla s jemnou a nežnou vôňou vanilky. Nadeľte svojim blízkym napríklad sadu toaletnej vody a peelingu a ponorte sa spoločne do spomienok.

image
Yves Rocher

Krásne, voňavé a navyše udržateľné darčeky, ktoré sú šetrné k našej pleti i planéte, môžete vyberať online na e-shope yves-rocher.sk a v kamenných predajniach. Produkty z limitovaných edícií Šťavnatá brusnica a Mandľové pohladenie kúpite už od 3,19 € a môžete si ich rovno nechať i darčekovo zabaliť. Potom ich už stačí položiť v správny okamžik pod stromček a radovať sa spolu s obdarovaným.

image
Yves Rocher

 

 

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 16:15