SunarSunar
StoryEditor

Doprajte dieťaťu aj sebe chutnú a zdravú desiatu v podobe Sunar COOL

04.11.2022, 00:00
PR Články

Každá mama chce pre svoje dieťa len to najlepšie. Preto je správny výber príkrmov veľmi dôležitý. Zorientovať sa v množstve ponúkaných produktov na trhu často nie je jednoduché. Niektoré výrobky obsahujú množstvo pridaného cukru, škrob, vodu či ovocné koncentráty. Ak chcete svojmu dieťatku dopriať kvalitu čistého ovocia bez toho, aby ste museli detailne sledovať zloženie alebo stráviť v kuchyni dlhý čas s ich prípravou, tou správnou voľbou môžu byť Sunar COOL kapsičky.

Vaše dieťatko sa mení a rastie každý mesiac. Spolu s ním sa menia jeho chute  ako aj jeho výživové potreby. Sunar COOL sú kapsičky určené pre väčšie deti. Zaradiť do jedálnička svojej ratolesti ich môžete už od ukončeného 12. mesiaca života. Na rozdiel, od niektorých iných produktov na trhu, neobsahujú žiadny pridaný cukor. V obsahu balenia nájdete iba prirodzene sladké a dozreté ovocie, ktoré vášmu dieťatku dodá potrebnú dávku vitamínov a príjemne ich zasýti. Vďaka obsahu 100 % ovocného pyré teda ide o prirodzený zdroj energie*, ktorý “doplní” drobcovi baterky pre ďalšie fungovanie počas dňa.

image
Sunar

Prečo je pridaný cukor škodlivý?

Svetová zdravotnícka organizácia WHO hovorí, že cukor a deti k sebe rozhodne nepatria. Pridaný cukor totiž pomáha vzniku zubného kazu, zvýšeniu hladiny krvných tukov a nárastu telesnej hmotnosti. Navyše je návykový. Deti, ktoré od malička konzumujú výrobky sladené pridaným cukrom majú neskôr tendenciu obmedzovať konzumáciu ovocia, zeleniny a celozrnných produktov. Nehovoriac o rôznych konzervantoch obsiahnutých v sladkostiach, ktoré sú pre detský organizmus nevhodné. Preto je lepšie podávať výrobky obsahujúce prirodzene sa vyskytujúci cukor, ktorý sa nachádza v potravinách. A samozrejme nezabúdať na pestrú a vyváženú stravu s obsah potrebných živín.

Stačí otvoriť a ísť!

Kapsičky Sunar COOL sú určené na okamžitú spotrebu. Stačí otvoriť a dieťatko si môže vychutnať obsah balenia plný ovocia ako sú banány, jablká, jahody, maliny alebo rôzne kombinácie ovocia s jogurtom, sušienkami bez pridaného cukru a s ovsenými vločkami. Ide teda o prirodzene sladký výrobok, ktorý ulahodí detským chuťovým bunkám. V prípade, že drobec neskonzumuje celú kapsičku, stačí ju zavrieť, uložiť do chladničky a môžete ju spotrebovať neskôr. V chlade vydrží otvorené balenie ďalších 24 hodín.

image
Sunar

Aj pre mamičky

Po príchode dieťaťa do rodiny sa často sústredí pozornosť práve na najmenšieho člena rodiny a mamy často zabúdajú na starostlivosť o seba. Jednoducho nemajú dostatok času. Lenže, aby ste mali potrebnú energiu a udržali počas dňa krok so svojím potomkom, potrebujete dostatočný prísun vitamínov, minerálov - jednoducho pravidelné stravovanie a dostatok tekutín. So Sunar COOL zabudnete na obdobie, keď ste nemali čas sa najesť. Tieto kapsičky totiž môžete použiť ako „rýchly snack” aj pre seba. Vďaka tomu dokážete ušetriť množstvo času, ktorý môžete stráviť so svojim dieťatkom. Navyše budete pre Vaše dieťa tým najlepším vzorom, s radosťou Vás bude nasledovať a Sunar kapsičku si môžete vychutnať spoločne. Učíte ho tak aj správnym stravovacím návykom.

 

*podobne ako iné príkrmy s obsahom 100% ovocia. Príkrmy majú byť iba súčasťou pestrej a vyváženej stravy. Spôsob použitia a ďalšie informácie o výrobkoch na www.sunar.sk. Potravina na osobitné výživové účely.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:52