www.malujpodlacisel.sk
StoryEditor

Aký je trend domáceho tvorenia? Skúste maľovať podľa čísel!

10.11.2022, 00:00
PR Články

Maľovanie podľa čísel sa stáva horúcim celosvetovým trendom domácej zábavy detí aj dospelých. O hotové sady pre kreatívne tvorenie a ručnú výrobu rôznych produktov je stále väčší záujem a maľovanie podľa čísel sa stále drží na prvých priečkach. Projekty v duchu DIY si môžete doma vyskúšať aj vy. Staňte sa napríklad maliarom.

Začnite s maľovaním podľa čísel

Maľovanie podľa čísel vás zabaví stresu, uvoľní vás a navyše si hotovým obrazom môžete doma vyzdobiť aj stenu. Obrazy namaľované vlastnými rukami sú aj originálnym osobným darčekom pre vašich blízkych. Vytvorte si sami svoje vlastné majstrovské dielo. Sady na maľovanie podľa čísel sú skvelou cestou, ako podporiť svoju kreativitu a sústredenie, dokonale si vyčistiť hlavu a získať úžasný pocit z hotovej práce. Maľujte sami, s deťmi aj s celou rodinou. Maľovanie podľa čísel vám pomôže s úzkosťami aj redukciou stresu.

Ako prebieha maľovanie podľa čísel

Vďaka predkreslenej šablóne na plátne sa premení na maliara aj úplný amatér. Šablóny sú k dispozícii v celej rade motívov aj veľkostí a sú rozkreslené na mnoho malých očíslovaných políčok označených číslami. Nanášaním akrylových farieb v téglikoch s rovnakým číslom priloženými štetcami sa predtlačené plátno postupne premieňa na obraz, za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani maliarsky velikáni, ktorých diela si podľa predlohy zvládnete namaľovať aj vy. Naviac si môžete objednať aj plátno už napnuté na rám. Hodiť sa vám bude aj maliarsky stojan, väčšia sada štetcov alebo lesklé laky pre fixáciu obrazu.

Maľovaním k originalite

Horúcim trendom v tejto oblasti je aj maľovanie obrazov podľa čísel z vlastnej fotky, vďaka ktorému získate vlastnoručne vytvorenú originálnu domácu výzdobu, alebo si zaobstaráte unikátny darček pre svojich blízkych a milované osoby. Môžete si nechať vytvoriť svoju vlastnú šablónu, ktorú nebude mať nikto iný. Mrknite sa do svojho archívu fotiek a vyberte si motív budúceho obrazu. Zvečnite spomienky na krásne chvíle, maľujte blízke osoby, domácich miláčikov alebo vyfotené miesta a zátišia. Vašej fantázii a predstavivosti sa medze nekladú. Záleží len na vás, ako veľmi budete jedinečný.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:05