Martina Mičuchová
StoryEditor

Na bratislavskom Tyršáku sa objavili záhadné svetelné kruhy! Ego a Zayo boli pri tom

07.10.2022, 00:00
PR Články

V Bratislave to v septembri žilo – nielen v Starom Meste, ale aj na petržalskom brehu Dunaja. Na Tyršáku pri Starom moste je chillout zóna s tými najkrajšími výhľadmi na naše hlavné mesto. Počas Bielej noci ste si tu mohli vychutnať cez unikátne umelecké dielo glo™ circles atraktívnejší pohľad na Bratislavu. Nechýbali pri tom ani hviezdy našej hudobnej scény – raperi Ego a Zayo.

Spoznali lepšiu cestu

Ego a Zayo zavítali do glo™ pop-up predajne s parádnou teraskou, odkiaľ si mohli vychutnať panorámu mesta počas dňa, ale aj dych berúce nočné výhľady na úžasne osvetlený Bratislavský hrad, Dóm sv. Martina, lode na Dunaji a historické centrum našej slovenskej metropoly. Prišli sem „spoznať lepšiu cestu“, pokochať sa výhľadmi na krásavicu na Dunaji a zblízka si pozrieť celý sortiment bezdymovej alternatívy glo™ hyper+ UNIQ, ktorá je určená pre dospelých užívateľov nikotínových výrobkov. Od februára tohto roku je dostupná na slovenskom trhu a už si stihla získať mnohých fanúšikov. Ega a Zaya sme sa spýtali, čo plánujú v blízkej budúcnosti. Odpoveď poteší každého nadšenca ich tvorby – Zayo sa vrhol do prípravy nového albumu a Ego sľubuje veľkolepý megaprojekt s Kontrafaktom, nové piesne aj videoklipy.

image
British American Tobacco

Nechýbali ani počas Bielej noci

Obe celebrity sa v glo™ pop-up predajni a jej okolí objavili aj počas Bielej noci, čo je veľkolepý festival moderného umenia v uliciach mesta, ktorý sa v Bratislave konal 16. až 18. septembra. Na tomto podujatí strhla na seba pozornosť aj obľúbená „bezdymovka“ – a to v podobe neprehliadnuteľných glo™ circles. Umeleckým objektom sa stala skupina piatich viac než 5-metrových kruhov pulzujúca farebnými svetlami, ktorá už z diaľky priťahovala pozornosť návštevníkov podujatia a bola dominantou Bielej noci na petržalskom brehu Dunaja. Kruhy boli alúziou na ikonický kruhový ovládač na zariadení na zahrievanie tabaku glo™ hyper+ UNIQ. Kto sa pri kruhoch odfotil a označil svoju fotku na sociálnej sieti hashtagom #glocircles, mohol si v glo™ pop-up predajni vyzdvihnúť svoju fotku v tlačenej podobe, aby mal aj fyzicky spomienku na tento úžasný kultúrny event. K sprievodným podujatiam Bielej noci na petržalskom brehu Dunaja patrili aj UNIQ Night akcie – v piatok 16. septembra sa na lodi Sundeck, zakotvenej na Tyršáku, konala párty, na ktorej tancujúcich priviedli do varu DJ Yanko Kral a dídžeji Aldo a Riecõ. V sobotu zábava pokračovala súťažami a aktivitami priamo v glo™ pop-up predajni s možnosťou výhry bezdymovej alternatívy.

image
Jaroslav Novák

Príďte si vychutnať tie najkrajšie vianočné výhľady!

Ak ste Bielu noc nestihli, nesmúťte! Hoci je momentálne celý Tyršák zatvorený, už teraz sa máte na čo tešiť. Od 17. novembra až do 22. decembra bude zas prístupný pre verejnosť, rovnako tak aj glo™ pop-up predajňa s veľkolepou vianočnou výzdobou a miestom na fotenie s fenomenálnym výhľadom na Bratislavu. Táto fotka by rozhodne nemala chýbať vo vašej tohtoročnej vianočnej kolekcii.

www.discoverglo.sk

image
British American Tobacco
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 10:38