Fjällräven
StoryEditor

Užite si jeseň v novinkách od Fjällräven

04.10.2022, 00:00
PR Články

Švédska outdoorová značka Fjällräven pomáha ľuďom objavovať prírodu bezpečne a pohodlne, a to prostredníctvom funkčného, odolného a nadčasového oblečenia a vybavenia. Nie je tomu inak ani pri prvých novinkách z Fjällräven kolekcie pre tohtoročnú jeseň a zimu.

Tešiť sa môžete napríklad na zateplené trekové legíny Abisko Värm Trekking Tight, ktoré prinášajú na chodníky novú úroveň pohodlia a funkčnosti, a dopĺňajú tak úspešnú sériu trekových legín z dielne Fjällräven. Keď Fjällräven v roku 2017 po prvý krát predstavil outdoorovej komunite trekové legíny, prvé reakcie boli veľmi rozpačité. Legíny? Na trek? To myslia vážne? Postupne sa ukázalo, že Fjällräven nebol jediný, kto považoval trekingové legíny za dobrý nápad. Ľuďom z otudoorovej komunity sa nápad páčil a dnes Fjällräven legíny nosia milovníci prírody na celom svete.

 

Počas bežnej túry i prechádzky sa telesná teplota často mení, takže je dobré mať na sebe niekoľko vrstiev oblečenia a to hlavne v zime. Vďaka tomu môžete svoju telesnú teplotu podľa potreby pohodlne regulovať. Medzi ďalšie novinky na jeseň a zimu patrí niekoľko kúskov, ktoré využijete buď ako strednú vrstvu alebo pri vyšších teplotách ako vrchnú vrstvu. Či už ide o flísovú bundu, vestu, mikinu alebo košeľu – výber závisí od podmienok a aktivity. Stredné vrstvy Fjällräven sú nielen mimoriadne funkčné, ale sú tiež vyrobené udržateľne a z materiálov najvyššej kvality.

                                   

Abisko Värm Trekking Tights

image
Fjällräven
image
Fjällräven

Dámske praktické legíny na jesenné a zimné dni na treku. Sú vyrobené z oderuvzdorného strečového materiálu z recyklovaného polyesteru a elastanu, majú česanú vnútornú stranu a vetruvzdorné panely vpredu a na bokoch. Na kolenách majú spevnenie z mimoriadne pružného materiálu Cordura. Reflexné detaily zabezpečia, že vás bude vidieť aj v podmienkach so zníženou viditeľnosťou. Vďaka širokej gume v páse s vnútornou sťahovacou šnúrkou vám legíny dobre padnú. Na drobnosti, ktoré chcete mať po ruke, dobre poslúžia dve vrecká na nohaviciach.

 

Odporúčaná maloobchodná cena: 189,99 eur

 

Vardag Pile Fleece

image
Fjällräven
image
Fjällräven

Pohodlná teplá mikina z dvojvrstvového flísu z recyklovaného polyesteru. Mikina má štrukturovanú vrchnú vrstvu a hladkú vnútornú stranu. Dve vrecká na ruky so zipsom na bezpečné uloženie drobností a v pánskej variante naviac náprsné vrecko z G-1000 Eco s pätkou a zapínaním na gombík. Predný zips po celej dĺžke pomáha regulovať teplo. Mikina je ideálna ako odolná, teplá stredná vrstva na chladné zimné prechádzky alebo ako bunda do miernejšej klímy. Dostupné v dámskom i pánskom prevedení.

 

Odporúčaná maloobchodná cena: 179,99 eur

 

Vardag Pile Fleece Vest

image
Fjällräven
image
Fjällräven
             

Pohodlná, hrejivá vesta z príjemného flísu z recyklovaného polyesteru so štruktúrovanou vonkajšou stranou a džerzejovým podkladom. Vesta má dve vrecká na ruky na zips a náprsné vrecko na gombík. Skvele sa hodí na tričko, košeľu alebo sveter. Dostupné v dámskom i pánskom prevedení.

                  

Odporúčaná maloobchodná cena: 149,99 eur

 

Vardag Lite Fleece

image
Fjällräven
image
Fjällräven

Ľahká, pohodlná flísová mikina pre všetky typy outdoorových aktivít. Ideálna ako vrstva pod shellovú bundu na chladné večery. Nadčasový design s predným zipsom do polovice dĺžky a náprsným vreckom na zips na uloženie drobností. Mikina je vyrobená z ľahkého, poddajného flísového materiálu z recyklovaného polyesteru. Má elastické zakončenie manžiet rukávov a spodný lem so sťahovaním na šnúrku. Dostupné v dámskom i pánskom prevedení.

 

Odporúčaná maloobchodná cena: 129,99 eur

                      

Vardag Anorak

image
Fjällräven
image
Fjällräven

Obľúbená bunda Vardag Anorak sa na jeseň predstavuje v nových farbách – Desert Brown a Mais Yellow/Aloe Green v dámskom variante a Autumn Leaf/Terracotta Brown v pánskom. Bunda je vyrobená z odolného a udržateľného materiálu G-1000 Eco vhodného do každého počasia. Má jednoduchý design s nastaviteľnou kapucňou, klokanie vrecko a dve vrecká na ruky. Vďaka voľnému strihu, dlhému prednému zipsu a zipsom na bokoch sa ľahko oblieka a vyzlieka a je možné si pod ňu bez problémov vziať aj hrejivú vrstvu naviac. Pomocou regulačných šnúrok na krku, na spodnom leme a patentov na rukávoch si potom môžete bundu prispôsobiť presne podľa svojich požiadaviek.

 

Odporúčaná maloobchodná cena: 199,99 eur

 

Fjällräven Logo Hoodie

image
Fjällräven
image
Fjällräven
 

Klasická mikina z fantastického pevneného úpletu Felpa z biobavlny s mäkkou česanou vnútornou stranou. Mikina má príjemnú kapucňu so šnúrkami a rebrované manžety a lem. Na prednej strane je potlač s logom Fjällräven. Táto mikina je nadčasovým kúskom oblečenia na každý deň – do práce, do školy alebo na nenáročné aktivity vonku. Dostupné v dámskom i pánskom prevedení.

 

Odporúčaná maloobchodná cena: 139,99 eur

           

Övik Lite Padded Shirt

image
Fjällräven
image
Fjällräven

Pohodlná teplá košeľa z flanelu z organickej bavlny s ľahkou syntetickou izoláciou. Skvelo sa hodí ako stredná vrstva v chladných jesenných či zimných dňoch alebo ako ľahká košeľová bunda pri miernejších teplotách. Košeľa má dve náprsné vrecká s klopami na gombíky a vrecká na ruky v bočných švoch. Golier, manžety a náprsné vrecká sú vystužené materiálom G-1000 Silent Eco. Dostupné v pánskom prevedení.

 

Odporúčaná maloobchodná cena: 199,99 eur

 

Novinky sú dostupné v kamenných predajniach Shooos a na www.shooos.sk

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:03