Pexels.com
StoryEditor

Prečo je výhodnejšie nakupovať online

26.09.2022, 14:53
PR Články

Online nakupovanie je posledné roky na výraznom vzostupe. Aj ľudia, ktorí boli dlho proti nakupovaniu online sa k nemu uchýlili. Z jednej strany bola dôvodom stále pretrvávajúca pandémia koronavírusu, a teda nemožnosť nákupu v kamenných predajniach, ale určite zavážili aj nové spôsoby ako šetriť pri online nakupovaní. Pozrime sa spoločne na to, prečo je výhodnejšie nakupovať online a ako všemožne sa dá práve pri online nakupovaní ušetriť.

Medzi hlavné výhody online nakupovania patrí určite širšie spektrum produktov v porovnaní s kamennými predajňami. V praxi je jedno, či navštívite Decathlon Nitra, či Decathlon Bratislava. Množstvo produktov bude podobné. Aj keď sa jedná o veľké prevádzky, ktorých predajný priestor dosahuje obrovské čísla ako napríklad spomínaný Decathlon, Lidl, či Merkury Market, i tak nedokážu mať priamo na predajni také široké spektrum produktov ako v internetovom obchode. Pri online nakupovaní teda vyberáte z väčšieho množstvo produktov a nemusíte sa báť, že napríklad pri kúpe obuvi, či oblečenia nebudú mať vašu veľkosť, či strih, ktorý vám najviac vyhovuje. Navyše si viete prečítať zaujímavý popis produktu, kde sa dozviete jeho špecifikácie, z akých materiálov bol vyrobený a ešte omnoho viac.

Prečo sú často lepšie ceny online ako v kamennej predajni

Okrem širšieho spektra produktov majú online obchody aj ďalšiu výhodu. Sú ňou často lepšie ceny ako v kamennej predajni. Ak sa pýtate ako je to možné, tak odpoveď je pomerne jednoduchá. Náklady online obchodu sú oveľa nižšie ako tie, ktoré má kamenná prevádzka. Tá musí platiť navyše nájom, energie, zamestnancov a mnohé ďalšie náklady, nehovoriac aj o zložitejšej logistike. Tieto náklady si teda niektoré obchody, ktoré disponujú kamennou aj internetovou predajňou často kompenzujú odlišnou cenou v internetovom a v kamennom obchode. Ak aj nájdete nejaký produkt na predajni, určite sa presvedčte, či nie je na eshope lacnejší. Nezabúdajte, že pri nákupe online viete využiť zľavové kódy, kupóny, či získať časť peňazí z vášho nákupu naspäť. Nakúpiť tak môžete napríklad Decathlon bicykle, či eobuv kabelky ešte lacnejšie.

Zľavové kupóny, kódy, akcie, výpredaje

Internetové, ale aj kamenné obchody často organizujú rôzne akcie a výpredaje. Môžete sa o nich dozvedieť z letákov, reklamy, z návštevy predajne, či webu. Podobne môžete objaviť aj rôzne zľavové kódy a kupóny, ktoré vám umožnia pri nákupoch ušetriť. Ak nechcete hľadať na 10 rôznych miestach, pozrite sa na portál Tipli.sk. Práve Tipli pre vás dáva dokopy všetky aktuálne akčné výpredaje, akcie, zľavové kódy, kupóny, letáky a ešte omnoho viac. V ich ponuke nájdete viac ako 650 internetových a kamenných obchodov. K dispozícii teda často máte napríklad eobuv zľavový kód, či Decathlon zľavový kód. Vo všetkých vyššie spomenutých obchodoch navyše môžete využiť aj cashback a získať tak časť peňazí z vášho nákupu naspäť.

Peniaze z nákupu naspäť

Ak chcete získať časť peňazí z nákupu naspäť, tak nemusí spraviť nič horibilné. Stačí sa zaregistrovať na cashbackovom portáli Tipli a vybrať si zo širokej ponuky obchodov ako eobuv.sk, Decathlon, či About You. Ak sa rozhodnete pre nové topánky z eobuv.sk, tak môžete vďaka cashbacku získať naspäť až 5 %, pri About You dokonca až 7,5 % z hodnoty vašej objednávky. Celý postup je jednoduchý. Po registrácii stačí prejsť na profil vybraného obchodu, kde na ľavej strane obrazovky zbadáte výšku cashbacku. Po prekliknutí sa z Tipli do vybraného obchodu stačí postupovať ako zvyčajne. Po zaplatení a dokončení nákupu sa vráťte na Tipli, kde zbadáte pripísanú alikvótnu čiastku naspäť. Tú si po potvrdení môžete nechať previesť na váš účet v ktorejkoľvek banke na Slovensku alebo v zahraničí. Veď predsa nie nadarmo sa hovorí: “Výhodný, výhodnejší, Tipli.”

Výhody bez nutnosti registrácie a úplne zdarma

Tipli ponúka mnohé výhody bez nutnosti registrácie a úplne všetky zdarma. Ak sa rozhodnete využívať Tipli bez registrácie, tak môžete využívať prehľadne zoradené zľavové kupóny, kódy, online letáky, či Tipli tipy a triky v podobe zaujímavých článkov na rôzne témy. Na Tipli.sk vám poradia ako vybrať eobuv kabelky, či Decathlon bicykle, no nájdete tu aj prehľadne zoradené Decathlon otváracie hodiny pre jednotlivé predajne ako napr. Decathlon Nitra, Decathlon Bratislava a ďalšie zaujímavé informácie. Pri registrácii, ktorá vám nezaberie viac ako dve minútky vášho času navyše získate prístup aj k exkluzívnym zľavovým kódom a kupónom, ktoré nikde inde ako na Tipli nenájdete. Hlavnou výhodou registrácie je však možnosť získania cashbacku z nákupu. Získané peniaze navyše nemusíte použiť na ďalší nákup. Po prevode na váš osobný účet s nimi môžete vynaložiť presne tak, ako uznáte za vhodné. Nikto vás teda neobmedzuje.

Výhody online nakupovania cez Tipli

Ak si teda zhrniete všetky výhody, ktoré poskytuje online nakupovanie ako také a pridáte tie, ktoré ponúka Tipli, tak sa dopracujete k úžasnému kombu. To vám umožní dokonale šetriť pri každom online nákupe. Ročne tak dokážete jednoducho ušetriť desiatky eur. V dnešnej dobe určite platí, že každé euro navyše je dobré. Spoľahnite sa teda pri vašich nákupoch na internetového obchody a na Tipli. Stačí si vybrať z ponuky 650+ obchodov, kde aj tie najznámejšie ako AliExpress, Booking, BonPrix, Decathlon, či eobuv ponúkajú peniaze z nákupu naspäť. Len sa zamyslite, koľko ste už mohli ušetriť, ak by ste Tipli používali skôr. Nikdy však nie je neskoro, a tak hor sa šetriť pri online nákupoch s Tipli.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 04:49