Silan
StoryEditor

Testovali sme aviváže

29.09.2022, 00:00
PR Články

Aby bola bielizeň nie len čistá, ale aj voňavá...

Veronika

Silan Aromatherapy Fascinating Jungle

Na vôňu bielizne si celkom potrpím. Je fajn, ak sa vás ľudia v okolí pýtajú, aké pracie prostriedky používate, že vám veci tak krásne voňajú, a to aj bez použitia parfumov. Rovnako to bolo aj donedávna, kým som používala jednu a tu istú aviváž s vôňou Naturals Coconut Water. Nepatrím do skupiny ľudí, ktorí aviváže striedajú pri každom ďalšom nákupe, keď im doma dôjde. Mám jednoducho rada svoju klasiku, ktorú mám sama overenú. Tú som však vymenila hneď, ako som prišla k rodičom a zacítila som tú vôňu. Bola to vôňa Silanu z radu Aromatherapy Fascinating Jungle. Preto som mala aj pri testovaní voľbu jasnú.

image
Silan

Evita

Silan Aromatherapy magic magnolia

Hlavne tým vonia celý dom. Skrine, šatníky, spálne, keď vyperiem obliečky. A vonia dlho a rovnako intenzívne. To mám na Silane najradšej, že vydrží a často ho neprebije ani vôňa mojej kuchyne:-).

image
Silan

Lucia

Silan Aromatherapy Relaxing Maldives

Aviváže Silan používam už veľmi dlho a som s nimi spokojná. Veľmi som sa potešila možnosti otestovať nové zloženie 24/7 s novou vôňou relaxing Maldives. Už samotný názov znie exoticky a vôňa po otvorení práčky ma v tom utvrdila, na chvíľu ma myšlienkami preniesla niekam k moru. A k tomuto príjemnému voňavému zážitku bola aj moja bielizeň mäkká a prevoňaná. A ako bonus mi voňal celý dom.

image
Silan

Katka

Silan Fresh Sky

Tento mesiac sme testovali rôzne vône aviváží od Silanu. Potešilo ma to, lebo ja tieto aviváže už dlhší čas používam a práve som minula posledný kalíšok. Väčšinou, keď mi jedna vôňa sadne, tak už pri nej ostávam, ale ak mám možnosť skúsiť aj niečo iné, tak idem do toho. Vyšla na mňa modrá vôňa Fresh Sky. Sadla mi aj tá a už doma vyvoniava na čistej bielizni.

image
Silan

Zuzka

Silan Aromatherapy Fascinating Frangipani

Krásne voňavé a svieže. Takto by som opísala bielizeň vytiahnutú z práčky po použití aviváže Silan Aromatherapy Fascinating Frangipani. Oblečenie ostáva voňavé ešte niekoľko dní po vypratí, navyše je hodvábne mäkké. Ranné obliekanie by som tak prirovnala k rannej káve – spríjemní vám celý deň. A čo je pri tejto aviváži najlepšie? Na dosiahnutie výsledného efektu stačí použiť menej ako polovicu odmerky, takže nebude robiť radosť len vám, ale aj vašej peňaženke.

image
Silan
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 10:53