Grohe
StoryEditor

Dokonalý zážitok pre celú rodinu: Ako premeniť kúpeľňu na bezpečnú oázu pokoja?

24.08.2022, 00:00
PR Články

Nie je nič lepšie, ako zakončiť deň osviežujúcou sprchou alebo horúcou vaňou. No položte si ruku na srdce, kedy ste naposledy svojej kúpeľni dopriali refresh? Kúpeľňová sanita by vám mala slúžiť roky, preto by ste pri jej výbere nemali podceniť kvalitu na úkor ceny.

Chcete mať kúpeľňu ako zo žurnálu, ktorú vám bude závidieť každá návšteva? Okrem výberu tých správnych doplnkov, ktoré budú čerešničkou na torte, by ste pri prerábke svojej kúpeľne nemali zabúdať na kvalitnú sanitu. Kúpeľňové batérie GROHE spájajú oceňovaný dizajn, najkvalitnejšie materiály a najnovšie špičkové technológie. Každá kolekcia predstavuje širokú ponuku rôznych typov batérií, ktoré vhodne doplnia najnovšiu kúpeľňovú keramiku a vyhovejú vášmu osobnému štýlu.

Zážitok z domáceho wellness

Vaša vysnívaná kúpeľňa môže byť minimalistická a jednoduchá, avšak napriek tomu extravagantná. Ak je vašou každodennou rutinou príchod z práce, príprava večere a zaslúžený kúpeľ, určite oceníte charizmatické črty z radu GROHE Grandera®, ktorý je synonymom pre dokonalosť do posledného detailu. Z toho dôvodu sú produkty celého radu, od hlavovej sprchy po termostatické a umývadlové batérie, dokonale zladené.

Vďaka technológii GROHE StarLight® si batérie dlho zachovajú svoj žiarivý lesk a sú výnimočne odolné voči prachu a poškrabaniu. Tento rad spája protiklady do jedného harmonického produktu. Výsledkom je mimoriadne rozmanitá kolekcia odolných batérií, termostatických batérií, spŕch, príslušenstva a kvalitnej sanitárnej keramiky. Súčasťou je tiež voľne stojaca podlahová batéria, ktorá vám pri zariaďovaní poskytne neuveriteľnú flexibilitu. Vaňu tak môžete umiestniť na ľubovoľné miesto, hoci aj uprostred miestnosti.

image
Grohe
image
Grohe

Stimulujte vaše zmysly

Každý človek je jedinečný a ak patríte do tej skupiny žien, ktoré dávajú prednosť osviežujúcej sprche, zaslúžite si len to najlepšie. Sprchovanie môže byť vďaka GROHE šité na mieru, navrhnuté tak, aby vaša sprcha splnila vaše predstavy o odpočinku, relaxácii, regenerácii a štýlovom dizajne.

image
Grohe

Pomocou jediného dotyku môžete premeniť svoju sprchu na osobnú wellness zónu naplnenú vašou obľúbenou hudbou, decentným podsvietením, uvoľňujúcou parou. Všetko si nastavíte prostredníctvom bezdrôtového prepojenia aplikácie GROHE F-digital Deluxe, a to na všetkých mobilných zariadeniach Apple a Android.

image
Grohe

TIP redakcie: Vaša kúpeľňa by mala slúžiť celej rodine rovnako, bez ohľadu na vek či pohlavie vašich rodinných príslušníkov. Vďaka technológii CoolTouch sa už nemusíte báť toho, že by si vaše ratolesti oparili svoje telo pri chvíľke vašej nepozornosti. Premyslené rukoväte ProGrip poskytujú precízne ovládanie objemu a teploty vody, a vďaka vnútornému chladiacemu kanáliku GROHE CoolTouch celé telo batérie nikdy neprekročí teplotu vody, ktorá z nej vyteká. A čo ak trávite čas v sprche o niečo dlhšie? Integrované tlačidlo Eco vám pomôže ušetriť až 50 % vody.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:45