Unsplash
StoryEditor

Darčeky pre najmenších, ktoré tešia deti aj rodičov

11.07.2022, 00:00
PR Články

A čomu by sa tešilo to vaše? Tak túto otázku veľa rodičov nemusí a často majú sami problém vybrať na Vianoce, meniny či narodeniny svojim deťom taký darček, ktorý o dva dni neupadne do zabudnutia. Zároveň však treba dať pozor na to, aby boli darčeky vhodné.

Nie každému rodičovi vyhovuje, keď dieťa dostane hračkárske zbrane alebo sladkosti. Vybrať vhodný darček je občas umenie, preto máme pre vás tip na prekvapenie, ktoré poteší obe strany, malých aj veľkých.

Rastú ako z vody

Pričasto ich ťaháme za uši? Nie, naše deti rastú z iného dôvodu a ich vývoj nezastavíme. Najskôr sa nám doma množia hrkálky, neskôr prídu na rad odrážadlá, bicykle, bábiky, dráhy a vláčiky, a potom príde obdobie, keď hračky v detskej izbe pomaly nadvihujú strop a my tápame, čo ešte by im mohlo urobiť radosť, pretože všetko už majú. Dať dieťaťu do obálky peniaze sa nesluší a veľa radosti mu to neprinesie. Elegantnou cestou, ako sa z problému vykrútiť, je podarovať drobcom plnú tašku pochutín.

Tu sa však môže ozvať naše svedomie. Je skutočne nutné, aby naši maličkí jedli toľko sladkostí? Kam sa podeli všetky naše zásady? Je to tak, veľa rodičov môže byť s výberom darčekov nespokojných, a ak sa bojíme ich reakcie, radšej sa vopred pýtame, ktorý darček bude vhodný.

Sú však darčeky, ktoré dieťa určite zužitkuje, a medzi nimi figuruje napríklad oblečenie. Jeden deň im niečo sedí akurát, na druhý im je to malé. Obdarujte drobcov oblečením a rébus je vyriešený. Ak vyberáte darček dieťaťu, ktorého veľkosť nepoznáte, radšej odhadom vyberte o číslo, dve väčšie oblečenie, do ktorého časom dorastie. Je to stávka na istotu.

Kvalitné bavlnené tričká s potlačou, ktorú deti milujú

Podarujte drobcom bavlnené tričká, ktoré si môžu vymaľovať podľa vlastnej fantázie. Čím? Predsa špeciálnymi fixkami, ktoré sú súčasťou darčekového balenia. Takto zabijete dve muchy jednou ranou, jednak sa dieťa s tričkom zahrá, zapojí fantáziu pri výrobe vlastnej potlače, a jednak ho originálne oblečiete.

Detské tričko s potlačou je zhotovené z testovaných materiálov, ktoré si rozumejú s citlivou pokožkou. Bavlna ju rozmazná, pretože je priedušná a dobre saje pot. Vyberte deťom motívy, ktoré by sa im mohli páčiť. Aj im je folklór blízky, pretože je farebný, ornamentálny, skrátka hravý.

image
slovenskedarceky.sk

Práve ste našli originálny darček pre vaše ratolesti

Obrázky slovenských dievčat, chlapcov, zvieratiek či tričká s nápismi Slovensko/Slovakia sú ideálne aj na každý výlet po Slovensku či v zahraničí. Vaši drobci v nich budú neprehliadnuteľní a každý bude ihneď vedieť, odkiaľ pochádzate.

Detské tričká s potlačou sa vyrábajú technikou sieťotlače a pri praní na 40 stupňoch si zachovajú tvar aj farby ako nové. Už sa nemusíte trápiť s výberom originálneho darčeka. Práve ste ho našli. Oblečte do slovenských motívov batoľatá i veľkých školákov, a ak im budete závidieť, určite v ponuke tričiek pre dospelých nájdete také, ktorými dáte každému najavo, že patríte k sebe.

Ak hľadáte to pravé orechové pre vaše deti na narodeniny, meniny, alebo ich chcete len tak potešiť pekným darčekom, prezrite si celú ponuku na www.slovenskedarceky.sk

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:50