Unsplash
StoryEditor

Detská izba ako z rozprávky: Tieto doplnky pretvoria každú na harmonický a príjemný priestor

08.07.2022, 00:00
PR Články

Ako vytvoriť z detskej izby kráľovstvo pre vaše ratolesti? Stačí vám nápad a niekoľko doplnkov, ktoré ju spravia útulnou a originálnou. Poradíme vám, od čoho sa odraziť!

Veselé prostredie prospieva detskej psychike

Tapety na stenu do detskej izby vdýchnu izbičke život a pomôžu vytvoriť moderný a štýlový interiér. Môžete vytapetovať len plochu za posteľou alebo jednu stenu, je len na vás, čo si zvolíte. Detské tapety už dávno neslúžia len na to, aby skrášľovali steny izby. Pri správne zvolenom dekore sa stanú súčasťou hier tých najmenších a podporia ich fantáziu.

Pestré, moderné kolekcie výnimočných tapiet nezobrazujú len detské postavičky a zvieratká, trendové sú aj jednoduché vzory a čisté línie, ktoré pôsobia nadčasovo. Inými slovami, univerzálne, jemné detské tapety rastú spolu s dieťaťom a nie je nutné ich meniť vždy, keď dieťa podrastie.

Výrazné, žiarivé alebo tlmené farby, ktoré dieťa nerušia, dokážu vytvoriť útulnú atmosféru. Ak hľadáte kvalitu, spoľahnite sa na známe značky ako HARLEQUIN, KHROMA, MR.Perswall či CASADECO.

Pohodlie aj vďaka kobercu

Koberce chránia deti pred prechladnutím a ak majú pogumovanú spodnú časť, zabraňujú tiež pošmyknutiu. Ideálnym riešením je kusový koberec, ktorý tiež tlmí zvuky a chráni predmety pred rozbitím. Detské koberce sú nielen dekoratívnym, ale aj praktickým doplnkom detských izbičiek.

Vyberte si do izby vašich detí zaujímavé koberce v pestrých farbách a s netradičnými vzormi, ktoré stimulujú vnímanie detí. Nadčasovým, stále aktuálnym trendom, sú aj kvalitné koberce v pastelových tónoch.

image
Unsplash

Nech žijú textílie

Neopakovateľnú a hrejivú atmosféru, ktorá pôsobí príjemne, docielite aj látkami – či už čalúnením, ale aj záclonami, závesmi, prikrývkami a poťahmi na vankúšikoch. Čím viac týchto jednotlivých prvkov použijete, tým lepšie.

Ako pri dospelých, tak aj pri deťoch platí, že čím útulnejšia atmosféra, tým sa cítia spokojnejšie. Doprajte im kvalitne strávený čas v izbe, ktorá na nich bude vplývať pozitívne a príjemne, stavte na kvalitné doplnky a nechajte ich vyšantiť sa do sýtosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 14:24