Huawei
StoryEditor

Smart hodinky k šatám aj teplákom! Takto sa s módnou výzvou popasovali slovenskí stylisti

16.06.2022, 00:00
PR Články

Smart hodinky už dnes vlastní hádam úplne každý. Hoci sú ich funkcie nesmierne užitočné, niekedy pri outfitoch vyzerajú jednoducho ako päsť na oko. S týmto problémom sa stretli aj slovenskí stylisti, ktorí sa rozhodli túto dilemu raz a navždy rozlúsknuť. Dali si teda módnu výzvu: skombinovať smart hodinky s elegantnými outfitmi - a toto je výsledok!

Fashion influencerka @fashionspy v akcii

S výzvou sa ako prvá popasovala známa stylistka Mirka Dobiš, ktorá sa do povedomia dostala hlavne pod svojim instagramovým menom @fashionspy, kde svoju armádu takmer 110 - tisíc followerov pravidelne zásobuje rôznymi inšpiráciami a radí, ako sa obliekať. Okrem svojho instagramového profilu sa pravidelne venuje aj písaním príspevkov na svoj módny blog, ktorý vedie pod rovnakým menom. Psychológiu obliekania má teda v malíčku, čo však hovorí na hodinky ako doplnok?

 

Módna výzva pokorená!

Módny doplnok, ktorý mala Mirka za úlohu nastylovať, neboli len obyčajné náušnice, či okuliare. Do parády si vzala kúsok v módnych kruhoch pomerne netradičný - smart hodinky. Hoci ich popularita v posledných rokoch narastá, vo všeobecnosti si ich málokedy vybavíme, keď sa povie elegantný doplnok k outfitu. Skôr naopak - ešte donedávna to boli pomerne neforemné zariadenia, ktoré si vezmete do fitka, nie však na večernú príležitosť.

Aj s nie práve tradičným kúskom totiž Mirka dokázala vykúzliť niekoľko rôznych outfitov na mimoriadne aktuálne príležitosti súvisiace (nielen) s letnou sezónou. Treba však povedať, že hlavnú rolu nehrali len tak hocijaké hodinky. Úlohy kľúčového doplnku sa zhostili Huawei Watch GT 3 Pro v elegantnej keramickej verzii a vo veľkosti, ktorá dokonale padne na dámske zápästie. A nebudeme vôbec preháňať, ak ich označíme za jedny z najkrajších smart hodiniek v aktuálnej ponuke.

 

image
Huawei

“Toto sú moje úplne prvé smart hodinky, ktoré spĺňajú všetky moje estetické nároky. Huawei Watch GT 3 Pro sa vďaka svojmu keramickému telu dokonale hodia aj k veľmi elegantným outfitom s lodičkami,” hovorí Mirka, ktorá sa hneď vrhla na styling.

Ako prvý outfit Mirka zvolila business wear zložený z čiernych kostýmových nohavíc, bieleho trička, čierneho saka a vysokých lodičiek. Ako doplnky si okrem hodiniek vzala na pomoc aj slnečné okuliare - výsledkom je variabilný office look, ktorý sa hodí do kancelárie, či na pracovné stretnutia.

Druhý outfit zvolila odvážnejšie: červený kostýmový komplet vyzdvihol hodinky na jej zápästí a umocnil elegantnejší dojem, ktorý sa hodí napríklad na brunch s kamoškami do mesta, či obedňajšie rande.

Do tretice si Mirka vymyslela funkčný, športový look, ktorý sa skladal zo športových legín či šortiek, čierneho tielka, na hlavu pridala šiltovku, a na nohy športové tenisky. A to najlepšie? Okrem samotných outfitov si Mirka “nastajlovala” aj samotné hodinky. Watch GT 3 Pro totiž ponúkajú širokú škálu ciferníkov, ktoré je možné doladiť doslova ku každému outfitu. Veď posúďte samé.

 

 

 

 

Dizajn, ktorí ocenil aj dizajnér

Okrem casual a business lookov sa hodinky perfektne hodia aj na špeciálne príležitosti, ktoré si vyžadujú “high-fashion” outfity ako sú šaty, či dokonca večerné róby. Aj v tomto prípade Watch GT 3 zažiarili. Tu sa však prihlásil o slovo módny návrhár Zoltán Tóth, ktorý sa pri vytváraní svojej novej kolekcie inšpiroval práve Watch GT 3 Pro. A modelka? Tejto roly by sa nikto nechopil lepšie, ako krásna speváčka a bývalá superstáristka Monika Bagárová.

Tá je veľkou fanúšičkou smart hodiniek, pričom predovšetkým oceňuje kombinácie praktických funkcií a estetiky. “Pre mňa je veľmi dôležité mať vždy doplnky zladené s oblečením, keďže môj vzhľad patrí k mojej práci. Všetko to spolu súvisí, a hlavne od kedy mám dcéru Ruminku, tak potrebujem najmä praktické veci v každom smere,” nechala sa počuť známa speváčka.

“Práve smart hodinky Huawei Watch GT 3 Pro mi umožňujú tieto dve stránky skombinovať. Či už sa vyberieme na prechádzku alebo na detské ihrisko, môžem si ich dať aj k elegantnému outfitu, ale aj teplákovej súprave, takže ich využijem naozaj k akémukoľvek outfitu.”

image
Huawei

Dizajn hodiniek vyzdvihol aj módny návrhár Zoltán Tóth: “Elegantný a minimalistický štýl hodiniek je skvelo zladiteľný, či už s elegantným alebo športovejším outfitom, takže veľmi oceňujem ich variabilitu. Ako dizajnéra ma veľmi zaujímajú aj materiály a kvalita. Preto je pre mňa veľmi dôležité, aby aj takýto minimalistický doplnok ako sú hodinky boli vyrobené z prémiových materiálov, v tomto prípade je to keramika, pretože to vedia dokonale odraziť,“ dodáva na margo smart hodiniek dizajnér.

Dizajnový kúsok v tele dámskych smart hodiniek od Huawei môže byť váš už od 439 eur. Ak si hodinky zakúpite do 19. júna, získate k nim navyše luxusné bezdrôtové slúchadlá v tvare rúžu Huawei FreeBuds Lipstick ako bonus.

image
Huawei
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:44