Pexels.com
StoryEditor

Zasvetenie do tajov výhodnejšieho online nakupovania

09.05.2022, 01:00
PR Články

Radi nakupujete? Potom čítate správne. V tomto článku sa spoločne pozrieme na množstvo možností ako nakupovať výhodnejšie online. Zasvetíme vás do tajov online nakupovania, ktoré je výhodnejšie ako kedykoľvek predtým. Pritom zostáva stále jednoduché a dostupné skutočne pre každého. Super zľavovými kupónmi do obchodov Eobuv, Reserved, či Datart to iba začína. Poďme na to.

(Takmer) neobmedzené možnosti

Jednou z hlavných výhod, ktoré má nakupovanie online sú práve takmer neobmedzené možnosti. Aj vďaka nim máte množstvo príležitostí ako ušetriť. Poďme sa spoločne pozrieť na niektoré z nich - tie najpopulárnejšie. Medzi ne sa radia určite vám dobre známe zľavové kódy a zľavové kupóny, letáky, ale aj menej známe slová ako cashback. Všetky tieto možnosti majú jedného spoločného menovateľa. Je ním portál Tipli, ktorý vám jednoducho umožňuje šetriť pri online nakupovaní.

Tipli.sk

Tipli je cashbackový portál, ktorý u nás výrazne naberá na popularite každým dňom. Nefunguje však len u nás, ale aj v zahraničí. Okrem Slovenskej republiky je portál Tipli k dispozícii aj u našich bratov v Česku, v Poľsku, v Maďarsku, či v Rumunsku. Ako vám však jednoducho umožňuje šetriť? Stačí sa len zaregistrovať a šetrenie môže začať. Samotný proces registrácie je absolútne bezplatný a nezaberie vám viac ako dve minútky vášho času. Po zaregistrovaní a následnom prihlásení sa môžete začať využívať všetky výhody, ktoré portál Tipli ponúka. Postupne si predstavíme každú z nich.

Zľavové kódy a zľavové kupóny

Na Tipli sú pravidelne k dispozícii skvelé zľavové kódy a zľavové kupóny do stoviek interentových obchodov. Hľadáte nové topánky? Je tu pre vás Eobuv zľavový kód. Potrebujete doplniť celý šatník? Čo tak Reserved zľavový kód? Alebo nové elektro? Určite oceníte Datart zľavový kód. Možností je naozaj veľa. Konečný výber je len a len na vás.

Exkluzívne zľavové kódy

Pre zaregistrovaných použivateľov sú k dispozícii aj takzvané exkluzívne zľavové kupóny, ktoré naozaj nikde inde ako na Tipli nenájdete. Jedná sa o jedinečné zľavy a príležitosti ako výrazne ušetriť. Tak ako pri bežných zľavových kódoch a kupónoch ako napríklad Datart zľavový kód, či Reserved zľavový kód, tak aj pri tých exkluzívnych platí, že sa často dajú kombinovať aj s cashbackom, a tak môžete jednoducho šetriť až 2x pri jednom nákupe. A to sa rozhodne oplatí!

Cashback

Cashback, čiže peniaze naspäť sú hlavnou výhodou, ktorú portál Tipli ponúka. Stačí si vybrať ľubovoľný z partnerských obchodov a prekliknúť sa do neho cez Tipli. Následne stačí váš nákup dokončiť presne tak ako zvyčajne. Po návrate na Tipli vás bude čakať časť peňazí z vášho nákupu naspäť na vašom Tipli účte. Tie si po potvrdení môžete kedykoľvek nechať previesť na váš bežný účet v ktorejkoľvek banke a opätovne ich využiť ako uznáte za vhodné.

Ako to funguje

Určite sa sami seba pýtate, ako to môže fungovať. Veď predsa, nikto vám nedá nič zadarmo. A to stále platí! Celý princíp fungovania cashbacku je pomerne jednoduchý a úplne transparentný. Všetko začína ešte dávno predtým, ako sa rozhodnete nakúpiť. Tipli uzavrie dohodu o spolupráci s vašim obľúbeným internetovým obchodom, kde sa dohodnú, že za každého privedeného zákazníka získa portál Tipli dopredu stanovenú odmenu. S tou sa s vami Tipli následne spravodlivo rozdelí. Polovica pre vás vo forme cashbacku a polovica pre Tipli. Práve vďaka tomuto systému môžete pravidelne šetriť pri online nakupovaní.

Akčné online letáky

Výhody, ktoré portál Tipli poskytuje stále nekončia. Nájdete tu aj pravidelne aktualizované akčné online letáky z množstva obchodov ako Kaufland, Lidl, Tesco, Billa, Pepco, Sconto…. Jednoducho si môžete prezrieť celú ponuku, ktorá je v danom obchode v akcii z pohodlia vášho domova. Navyše okrem vašej peňaženky šetríte aj životné prostredie. Online letáky sú určite budúcnosť! Zažite ju už dnes.

Výhodnejšie nakupovanie s Tipli

Tak ako? Už ste sa dostali do tajov výhodnejšieho nakupovania? Je to naozaj jednoduché. Stačí sa bezplatne zaregistrovať na portáli Tipli.sk a môžete začať čerpať všetky výhody, ktoré ponúka. Kombinujte cashback so zľavovými kódmi a kupónmi a šetrite 2x pri jednom nákupe.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 00:58