Smyssly
StoryEditor

Deň matiek sa blíži. Inšpirujte sa našim výnimočným tipom na darček.

04.05.2022, 00:00
PR Články
Mama je len jedna a našu lásku, vďaku a úctu by mala cítiť neustále. Druhá májová nedeľa patrí medzinárodnému dňu matiek, čo je krásna príležitosť tú svoju prekvapiť a silno objať. Okrem úprimného vyznania ju môžete potešiť aj láskavým darčekom. Máme pre vás jeden špeciálny tip.

Balíček, plný láskavých produktov pleťovej kozmetiky Smyssly, vďaka ktorému dáte svojej mamine príležitosť rozmaznávať sa. Samotná česká značka Smyssly vznikla zo silného vzťahu matky a dcéry, ktoré spoločne pretavili lásku k prírode a dizajnu do unikátneho projektu. Smyssly je kozmetika vysokej kvality s prírodnými zložkami a obalmi s recyklovateľných materiálov.

Náš tip na darček ku dňu matiek je tento špeciálne vytvorený balíček krásy, ktorý obsahuje intenzívne sérum kyseliny hyalurónovej (1%), výživné olejové sérum s retinolom a drevenú Gua Sha, čo je pomôcka pre relaxačnú masáž tváre, ktorá pomáha regulovať vrásky, mierni kruhy pod očami a napomáha pleti regenerovať po náročnom dni. Súčasťou balíčka je aj výživný balzam pre starostlivosť o plné pery. Takýto kozmetický rituál dodá pleti energiu, hydratáciu a vitamíny, proste pozornosť, lásku a život, všetko, čo si vaša mamina zaslúži.

image
Smyssly

A je tu ešte jedna výnimočnosť. Toto špeciálne darčekové balenie môžete zakúpiť jedine vo WOWOXe. Že tento obchod nepoznáte a neviete, kde sa nachádza? Ide totiž o absolútnu novinku. WOWOX nie je klasický kamenný obchod, ale nový spôsob nakupovania.

image
Smyssly

Cez rovnomennú aplikáciu, ktorú si úplne jednoducho stiahnete do svojho mobilu, môžetedarčekové balenie kozmetiky Smyssly ihneď zakúpiť a obratom ho vyzdvihnúť v ľubovolnom WOWOXmate v Bratislave. Nečakáte na dodanie, neplatíte za doručenie, tovar máte hneď po zakúpení k dispozícii. Múdre a šikovné, však?

image
Smyssly

Kde sa WOWOXmaty nachádzajú?

Umiestnené sú vo vnútorných priestoroch týchto obchodných centier:

  • OC Central, Metodova, Bratislava
  • Shopping Palace, Zlaté piesky, Bratislava
  • OC Saratov, Dúbravka, Bratislava
  • Vienna Gate, Petržalka, Bratislava
  • Tatracentrum, Hodžovo námestie, Bratislava
  • Prior, Kamenné námestie, Bratislava
  • OC Nivy

Tak smelo do toho. Staňte sa členom WOWOX komunity a každý týždeň spoznáte jeden výnimočný produkt.

Aplikáciu máte k dispozícii na stiahnutie tu: www.wowox.eu

image
Smyssly

Všetkým mamičkám želáme kopec lásky od svojich detí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:48