DERMACOL
StoryEditor

Vyskúšali sme DERMACOL!

28.04.2022, 00:00
PR Články
My sme skúšali, aby ste vy išli na istotu.

KATKA

Cannabis sprchovací krém

Produkty značky Dermacol používam pomerne často. Táto kozmetika mi robí veľmi dobre a hlavne mi väčšina ich produktov aj vonia. Rovnako to bolo aj so skľudňujúcim sprchovým krémom Cannabis shower cream. Po sprchovaní cítim jeho vôňu ešte dlho. Príjemne sa pri nej zaspáva. Pochvaľuje si ho aj môj syn a teší sa na večerný sprchovací rituál.

image
DERMACOL

 

JANKA

Upokojujúca textilná maska s CBD a konopným olejom

Textilné masky patria medzi moje obľúbené a na túto od Dermacolu som sa obzvlášť tešila. Maska drží na tvári bez ťažkostí, je dostatočne napitá sérom, no z pleti sa nešmýka. Oceňujem dobrý tvar masky, nikde nič neodstáva a výrezy na oči sú dostatočne veľké, čo býva pri niektorých látkových maskách problém. Masku som nechala pôsobiť 15 minút a zvyšok séra som prstami zapracovala do pokožky tváre a krku. A aké výsledky som na pleti spozorovala? Maska robí to, čo sľubuje. V prvom rade zanecháva pleť na dotyk veľmi hebkú, plnú a pružnú, na pohľad má peknú farbu, jas a je upokojená. Navyše, jej príjemná vôňa vás dostane!

image
DERMACOL

 

ZUZKA

Cannabis telový peeling s konopným olejom

Keď som sa dozvedela, že máme možnosť otestovať produkt značky Dermacol, veľmi som sa potešila, pretože túto značku môžem používať ako jednu z mála, a to pre moju citlivú pokožku. Scruby od Dermacol-u používam pravidelne a tak ako ostatné druhy, ani tento nesklamal. Odstráni všetky odumreté bunky a pokožku zanechá hladkú a príjemnú na dotyk. Vyskúšala som ho aplikovať dokonca aj na tvár a s výsledkom som bola spokojná. Nehovoriac o príjemnej konzistencii a sviežej vôni, ktorú som na koži cítila ešte po prebudení.

image
DERMACOL

Evita

Micelárna voda Dermacol

Mám rada Dermacol. Produkty neuveriteľne príjemne a sviežo voňajú a pokožku zanechávajú hebkú na dotyk. Čím som staršia, tým väčší dôraz kladiem na kvalitu čistenia pleti a táto voda ma dostala. Nevysušuje, nepáli, pokožka nečervená. Naopak. Niekedy som mala pocit, že už ani krém netreba. Rozhodne dobrá voľba!

image
DERMACOL
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:14