CCC
StoryEditor

Najväčšie jarné trendy sú tu!

14.04.2022, 00:00
PR Články
Aj vám v skrini smutne polihujú zvonové nohavice a háčkované topy? Túto sezónu pôjdu von! Móda posledných dvoch dekád 20. storočia sa vracia! A to od hlavy až po päty!

Keď si to stále neviete tak celkom predstaviť, spomeňte si na Britney Spears na obálke Cosmopolitanu či na Spice Girls. Odhalené brušká, bedrové nohavice, mini, pleteniny, vestičky, ultrakrátke tričká, batika a všetko, čo pripomína esprit 80. a 90. rokov. Ideme na to?

Atmosféra hravosti, radosti a oslavy prvých lúčov slnka prežiari vašu náladu. V najnovšej kampani CCC účinkujú mená ako  holandská modelka Jill Kortleve, jedna z prvej päťdesiatky svetových modeliek, ktorá kráčala po móle na haute coutorue prehliadkach značiek ako Chanel, Valentino či Alexander McQueen. Po jej boku účinkuje nemenej vychytená Rakúšanka Greta Hofer či blondína Babette Strijbos. V reklame na najnovšiu kolekciu Jenny Fairy si zahrala aj vychádzajúca hviezda Kukua Willims, ktorá sa už objavila v medzinárodnom vydaní módnej biblie Vogue.

image
CCC

Atmosféru 80. rokov a vítania prvých teplých dní sa majstrovsky podarilo zachytit fotografovi Dariovi Catellanimu, ktorého fotky možno poznáte z magazínov ako Purple, Le Monde či WSJ. Magazine. Fotograf je známy vďaka svojmu originálnemu pohľadu na perspektívu. Hrá sa s detailmi, proporciami a kompozíciou tak, aby jeho fotografie získali nenapodobiteľný rukopis a dynamiku.

Dajte farbám zelenú!

Poďte sa aj vy pridať k veľkej módnej hre, v ktorej platia pomerne slobodné pravidlá. Je o sebavyjadrení, má v sebe prvky, ktoré potešia ženy uprednostňujúce jemnosť, nehu a ženskosť – no na svoje si prídu aj milovníčky „tvrdšej“ módnej muziky a budú sa môcť poriadne „vyřádit“ aj raverky a grungerky.

V najnovšej kolekcii CCC Jenny Fairy nájdete všetko, čo na originálnu módnu hru budete potrebovať. Sandále a šľapky v žiarivých farbách, tenisky na masívnych podrážkach ale aj modely, ktoré neurazia milovníčky klasiky a elegancie. Keď máte pocit, že vám na najnovšiu sezónu nič nechýba, choďte predsa len „hodiť očkom“ na www.ccc.eu/sk a presvedčte sa, že sú tam lahôdky, po ktorých sa oplatí túžiť.

image
CCC

Prajeme vám krásnu jar a užívanie si novej sezóny v najnovších modeloch CCC z obľúbenej produktovej línie CCC – Jenny Fairy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 21:46