Yves RocherYves Rocher
StoryEditor

Novinky z francúzskej prírody a ich sila proti vráskam

20.04.2022, 00:00
PR Články
I keď je starnutie krásne a prirodzené, kto by ho nechcel aspoň trochu spomaliť. Objavte nový rad Filler Végétal od Yves Rocher s kyselinou hyalurónovou a dajte vráskam zbohom.

Pleť je zrkadlom našich emócií a spôsobu nášho života a odhaľuje našu pravú osobnosť. Predstavuje skutočný odraz nášho smiechu, výbuchov hnevu, našich smútkov alebo chvíľok únavy, ktoré na našej tvári v priebehu rokov zanechávajú nezmazateľné stopy v podobe vrások.

image

Yves Rocher

Okrem toho je pokožka vystavená i mnohým vonkajším vplyvom, ako je znečistenie, UV žiarenie alebo stres, ktoré denne urýchľujú jej starnutie, čo vedie k predčasnej tvorbe vrások, stenčovaniu dermis a  epidermis a  strate pevnosti. I  keď nemôžeme zastaviť čas, môžeme sa poohliadnuť po riešení, ktoré pôsobí na biologické mechanizmy pokožky a dokáže spomaliť prejavy príznakov starnutia a korigovať už prítomné známky starnutia.

Experti v laboratóriách Yves Rocher po 12 rokoch intenzívneho výskumu a troch patentoch znovu potvrdili účinky rastlín proti vraskám. Riešenie predstavuje kombinácia dvoch zdrojov aktívnych zložiek – výťažku z kosmatca kryštálovéhokyseliny hyalurónovej prírodného pôvodu.

image

Yves Rocher

Yves Rocher

Kosmatec kryštálový, známy svojimi výnimočnými účinkami proti starnutiu, je pestovaný v režime ekologického poľnohospodárstva v La Gacilly. Potom sa extrahuje tzv. botanickou kryoextrakciou, čo je proces extrakcie za studena, ktorý umožňuje extrahovať výťažok z čerstvej rastliny a uchovať všetky jeho účinné látky bez konzervantov, aby boli pleťou dokonale vstrebateľné.

Pre ešte lepšiu účinnosť produkty radu Filler Végétal  obsahujú kyselinu hyalurónovú prírodného pôvodu, ktorá je získavaná procesom biofermentácie. Kyselina okamžite vyplňuje a vyhladzuje pleť vďaka tomu, že zadržuje až 1000násobok svojej hmotnosti vo vode na povrchu pokožky. Pôsobí ako „bunečný cement“ a hrá kľúčovú rolu v plasticite (fyzikálnych vlastnostiach) tkanív.

INOVÁCIA V RADE FILLER VÉGÉTAL: VYSOKO KONCENTROVANÉ VYHLADZUJÚCE SÉRUM

Rad Filler Végétal  ponúka kompletnú skin care rutinu – obsahuje dennú i nočnú vyhladzujúcu starostlivosť proti vráskam, špeciálne Dennú vyhladzujúcu a rozjasňujúcu starostlivosť, multifunkčný krém na tvár, krk a dekolt a tiež krém, ktorý sa postará o vrásky v okolí očí. Najväčšou hviezdou radu je ale Vysoko koncentrované vyhladzujúce sérum.

image

Yves Rocher

Yves Rocher

Sérum oproti ostatným produktom obsahuje 4x vyššiu koncentráciu výťažku z kosmatca a 3x vyššiu koncentráciu kyseliny hyalurónovej. A aké sú jeho benefity? Môžete sa tešiť na okamžite vyplnené vrásky a sviežu a hydratovanú pleť. Ako už je u Yves Rocher zvykom, obaly celého radu sú vyvinuté v súlade s eko koncepciou, sú recyklované, recyklovateľné a krabičky sú vyrobené z papiera s FSC certifikáciou.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 06:07