AVON
StoryEditor

Jedinečná ako každá mama

07.04.2022, 00:00
PR Články
Ikonická spoločnosť Avon neustále prichádza s novinkami a rôznymi inováciami, aby si každá zákazníčka a zákazník našli to svoje. Aj tentokrát prichádza s novinkou vytvorenou pre všetky charizmatické zástupkyne nežného pohlavia, ktoré chcú nechať vyniknúť svoju jedinečnosť a neboja sa ukázať to, kým skutočne sú.

Vône majú skutočne veľkú moc. Dokážu nás preniesť do našich spomienok, predstáv či túžob. Rovnako výrazne ovplyvňujú prvý dojem, ktorý zanechávate. Snom každej ženy je byť pre okolie nezabudnuteľnou. Siahnite preto po novinke Eve Privé, ktorá bude jedinečná na každej z vás.

image
AVON

Nechajte sa očariť sviežim nádychom inšpirovaným šťavnatosťou červených jabĺk v kombinácii so sviežou mandarínkou a malinou. V srdci vôni nájdete ukrytú jemnú, ale pôsobivou arómu lupeňov jazmínu doplnenú o zmyselnú sladkosť pivónie či magnólie. Táto kompozícia vytvorí silne návykovú vôňu, ktorej jednoducho neodoláte. Záver je doplnený o exkluzívny akord bieleho pižma. Ten sa od prvého okamihu spojí s pokožkou, a vytvorí tak jedinečnú harmóniu, pri ktorej sa sformuje vaša vlastná, dlhotrváca vôňa.

image
AVON

Dokonalé spojenie zmyselných prísad pozdvihne nielen vašu jedinečnosť, ale odhalí aj to, čo v sebe skrývate. Vystúpte smelo z radu a sebavedomo vykročte do nového dňa. Novinka predstavujúca víziu úspechu je jednoducho perfektným potešením. Buďte hrdá na to, kým ste.

image
AVON

Zážitok pre všetky zmysly, nielen tie čuchové, môžete dopriať aj svojim milovaným. Vôňa je totiž ideálnym darčekom pre ženy, na ktorých všetkým záleží najviac – mamy. Ukážte aj vy tej svojej, čo pre ňu znamenáte, poďakujte za roky lásky, opatery a za neprekonateľne silné puto. Voňavý darček bude už navždy pripomínať tento krásny moment a vyčarí vždy úsmev na perách.

image
AVON

Vôňu jedinečnú ako odtlačok prsta zintenzívnite aj telovým mliekom. Rovnaké tóny, ktoré sa v ňom spájajú, sa postarajú nielen o výdrž Eve Privé, jeho zloženie pokožku dokonale hydratuje a rozžiari. V ponuke je tiež miniatúrka vôňe vhodná na všetky spoločné zážitky.

Všetky výrobky nájdete na www.avon.sk a pre viac informácií kontaktujte vašu Avon Lady alebo Avon Gentlemana.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 03:38