Shutterstock
StoryEditor

Akú farbu teplákov si vybrať, aby nám najviac vyhovovali?

04.04.2022, 00:00
PR Články
Tepláky je kus oblečenia, ktorý má v šatníku snáď každý z nás. Na športové podujatia, dovolenky, víkendové výlety: príležitostí a možností obliecť si tepláky je veľa. Každý, kto si dáva pozor na svoj štýl oblečenia, bude dbať aj na to, aby vybraný model bol trafený. Ako dobre vybrať dámske a pánske tepláky?

Pánske tepláky: podľa Vašich potrieb

Tepláky nájdete v každom pánskom šatníku a niet sa čomu čudovať: sú naozaj pohodlné. Vybrať si tie správne odtiene ale nie je vôbec jednoduché. Ako najuniverzálnejšie modely určite odporúčame čierne alebo tmavomodré pánske tepláky. Nielenže sa hodia k akejkoľvek inej farbe z outfitu, ale sú aj dostatočne pohodlné, aby na nich nebolo vidieť žiadne nečistoty. Ak teda hľadáte nohavice na prechádzky so psom alebo na jogging, najlepšie je zvoliť neutrálne odtiene. Šedá je tiež dobrý nápad: sivé tepláky sa hodia ku všetkému, hoci viditeľnosť škvŕn je v ich prípade dosť vysoká.

Iný prípad je, ak máte radi zaujímavé odtiene a štýly, ktoré upútajú pozornosť. V tom prípade sa Vám medze nekladú: v predajni Ozonee nájdete pánske tepláky, ktoré upútajú pozornosť. Ako tie v neónových, žiarivých farbách, tak aj tie pozostávajúce s kontrastnými prvkami – je z čoho vyberať. Takéto nohavice majú aj veľké plus: sú viditeľné už z diaľky, takže keď sa na horskom výlete niečo stane, určite nezostanete bez pomoci.

Dámske tepláky: všetky farby

A čo výber farby pre ženy? Dámske tepláky sa riadia podobnými pravidlami ako pánske. Neutrálne farby ako čierna a sivá sa hodia takmer k akejkoľvek inej farbe oblečenia. Ak teda potrebujete univerzálne tepláky, ktoré sa hodia k červenej aj tmavomodrej bunde, je to dobrý nápad.

Potrebujete viac farby? Obchod Ozonee je dobré miesto, kam sa pozrieť. Nájdete u nás sivé dámske tepláky, ale aj tie v odtieňoch ružovej či modrej. Dámske tepláky ponúkame takmer v každom odtieni dúhy, takže si môžete kúpiť mikinu a nohavice vo svojej obľúbenej farbe za výhodnú cenu a ... aj v niekoľkých ďalších farbách! Nezabudnite si pred nákupom skontrolovať, čo už máte v šatníku a zlaďte dámske tepláky k športovému oblečeniu, ktoré už máte. Oveľa jednoduchšie sa Vám potom bude vytvárať pohodlný outfit.

Pred nákupom si tiež overte, v akej farbe vyzeráte a cítite sa najlepšie: zelená sa napríklad neodporúča ľuďom s bledou pokožkou. Stačí si pár kúskov vyskúšať pred zrkadlom. V ktorom z nich vyzeráte najlepšie? Ak je to ružová blúzka, ružové tepláky Vám tiež určite pristanú.

Alebo možno tepláková súprava?

Chcete zdôrazniť Váš vzťah a vyčnievať z davu? Pánske a dámske teplákové súpravy kúpite ako set. To je záruka, že horná aj dolná časť budú ladiť a vy są budete k sebe hodiť. Pre ženy budú skvelé aj dámske velúrové teplákové súpravy: veľmi vhodné ako darček, ale aj mimoriadne štýlové: ideálne na víkendový alebo dovolenkový výlet.

Bez ohľadu na to, či si vyberiete pánske tepláky alebo sivé dámske tepláky, najzaujímavejšie ponuky za najlepšie ceny čakajú v predajni Ozonee.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 04:24