CCC
StoryEditor

Ako kombinovať lodičky s oblečením

30.03.2022, 00:00
PR Články
Všetci páni by sa určite zhodli na tom, že na prichádzajúcej jari je najkrajšie to, ako sa začnú obliekať ženy v ich okolí. Kým príroda sa pomaly zahaľuje do zelenej, dámy reagujú naopak – vyťahujú zo skrine sukne, šaty, kožené bundy a obľúbené poltopánky. A na to je naozaj radosť pozerať!

Keď sebavedomie stúpa s výškou podpätku

Pochmúrnych dní máme všetci dosť. Keď sa vzduch príjemne zahreje slniečkom a získa vôňu čerešňových kvetov a hyacintov, vnútri nás už nikto neudrží. Milé dámy, nechajte sa aj vy nabiť pozitívnou energiou a zažiarte rovnako ako okolitá príroda. Čo vám dodá viac sebavedomia, ak nie práve lodičky?

Je to univerzálna obuv, ktorá sa hodí do zamestnania, len tak do mesta na nákup, do kina alebo na kávu s priateľkami, ale tiež na spoločenské udalosti, ako je návšteva divadla, svadby alebo dôležitého pracovného stretnutia. Lodičky si môžete smelo obuť nielen k sukni, šatám, ale aj k rifliam, elegantným nohaviciam či dokonca k šortkám. Podľa toho, aký typ si zvolíte, môžete počítať s tým, že opticky predĺžia vaše nohy a zoštíhlia vašu postavu. Dámske nohy v lodičkách na platforme alebo v lodičkách s vysokým podpätkom zaiste neprilákajú len mužské pohľady.

Lodičky k športovému oblečeniu? Za nás áno!

Ak by ste svoj šatník opísali ako viac športový než elegantný, to neznamená, že pre vás sú lodičky tabu! Lodičky s nižším aj vyšším podpätkom skvelo doplnia šortky z akéhokoľvek materiálu. Tak ako sme si zvykli k sukniam a šatám nosiť tenisky, nastal čas podobne uvažovať aj o lodičkách. Je to elegantná obuv, ktorá sa športovému šatníku nádherne prispôsobí, či nosíte šortky voľných, alebo širších strihov.

Nebojte sa ani výrazných farebných prevedení, čierne lodičky, červené “štekle”, biele či béžové lodičky sú síce kráľovské farby, ale i taká modrá, žltá, ružová či kvetinové vzory na lodičkách dokážu divy, zvlášť ak si ich obujete napríklad k roztrhaným rifliam alebo obľúbeným „mrkvákom“. Áno, hodia sa aj k legínam, rovnako dobre ako k áčkovej sukni.

Ak vás prekvapí bláznivé jarné počasie, lodičky a nepremokavý kabát do dažďa sa dizajnovo nepobijú. V chladných jarných, letných a jesenných večeroch lodičky ľahko zladíte s kardigánom či akýmkoľvek svetrom alebo bundou, aj rifľovou.

image
CCC

ccc.sk

Oprášte vaše lodičky!

Tiež máte v šatníku pomerne bohatú zbierku lodičiek? Prečo im nedať šancu aj bežne počas roka? Nemusíte čakať na žiadnu oslavu či ples, jednoducho sa naučte pôsobiť zvodne a žensky kedykoľvek počas roka.

Lodičky sa vyrábajú z materiálov, vďaka ktorým ich vydržíte mať na nohe počas celého pracovného dňa, ako aj počas noci, ktorú sa chystáte až do rána pretancovať. Stačí si zvoliť len správny typ. Lodičky sa totiž musia hodiť nielen k oblečeniu, ale aj k typu postavy. Štíhlym a vyšším dámam pristanú platformy aj lodičky s vysokými podpätkami. Nižšie ženy by sa na platformy príliš orientovať nemali, útlej nohe nepristanú.

Ak vám len predsa len padli do oka lodičky na platforme, voľte neutrálne farby, napr. béžové lodičky, ktoré neupozornia na vašu postavu ani výšku. Výhodou béžových lodičiek je tiež to, že sa hodia k akejkoľvek farbe oblečenia, pretože splývajú s farbou pokožky. Pozor však na jednu vec. V lodičkách budete pôsobiť sebavedome len v prípade, že v nich aj budete vedieť kráčať. Nič neupozorní na vaše topánky viac ako vy sama svojím krívaním. Spoznajte triky, ako rozchodiť nové lodičky bez bolesti. A potom nech vám už nič nebráni dobýjať svet svojou krásou.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 14:00