Pexels
StoryEditor

Iba teraz! 10 € na online nákupy s Tipli

28.03.2022, 00:00
PR Články
Myslíte si, že poznáte už všetky možnosti šetrenia pri online nakupovaní? Ste na omyle! Predstavujeme cashbackový portál Tipli, ktorý vám prináša jedinečné možnosti ako ušetriť pri online nakupovaní! Navyše pri registrácii máte možnosť získať až 10 € na vaše online nákupy. A to sa oplatí!

Šetrenie s Tipli je naozaj jednoduché. Stačí sa zaregistrovať a môžete ísť na to. Celý proces registrácie je jednoduchý a nezaberie vám viac ako dve minúty vášho času. Samozrejmosťou je bezplatnosť. Po registrácii už môžete využívať všetky výhody, ktoré cashbackový portál Tipli ponúka. Okrem 10 € na vaše nákupy sú to aj peniaze naspäť z nákupov vo forme cashbacku, skvelé zľavové kódy a kupóny, zľavy, akčné online letáky, či Tipli triky a tipy vo forme zaujímavých článkov. Pozrime sa na jednotlivé časti bližšie.

10 € na online nákupy ako darček

Ako získať 10 € na online nakupovanie len tak? Celý proces je mimoriadne jednoduchý. Stačí sa zaregistrovať na Tipli a pohodlne začať nakupovať. Za každý nákup z obchodu, ktorý poskytuje cashback získate isté peniaze naspäť. Rovnakú čiastku k tomuto cashbacku vám pridá aj Tipli a to až do výšky 10 €. Práve takto môžete jednoducho získať 10 € na vaše online nákupy.

Cashback, cashback a znovu cashback

Práve cashback, čiže peniaze naspäť z nákupu sú najvyužívanejšou možnosťou šetrenia na Tipli. Na výber máte z veľkého množstva internetových obchodov, kde môžete jednoducho získať peniaze naspäť. Celý postup začína registráciou. Po registrácii sa stačí prihlásiť do vášho Tipli účtu a vybrať si váš obľúbený obchod, kde sa chystáte nakupovať. Napríklad internetový obchod s trendy oblečením Factcool, ktorý ponúka cashback až 3,5 % z hodnoty vašej objednávky. Prekliknite sa do obchodu cez Tipli a dokončite nákup presne tak ako zvyčajne. Po zaplatení a návrate na Tipli vás čaká factcool prekvapenie. Na vašom Tipli účte je pripísaný cashback vo výške 3,5 % z hodnoty vašej objednávky. Po potvrdení odmeny si môžete túto sumu nechať kedykoľvek previesť na váš bežný účet v ktorejkoľvek banke.

Ako cashback funguje

Určite sa pýtate, ako je to možné. Peniaze naspäť vám predsa nikto nedá len tak. A máte pravdu. Naozaj to nie je iba tak. Celý proces začína ešte oveľa skôr ako pri vašom nákupe. Na začiatku cashbackový portál Tipli uzavrie zmluvu o spolupráci s vašim obľúbeným obchodom, kde sa dohodnú, že za každého privedeného zákazníka získa Tipli predom stanovenú odmenu. S tou sa s vami následne spravodlivo rozdelí. Polovica pre Tipli za sprostredkovanie, vyplatenie odmeny a super služby a druhá polovica pre vás. Práve takto môže Tipli fungovať jednoducho, férovo a pre každého. Žiadny ďalší háčik v tom naozaj hľadať nemusíte. Princíp fungovania je teda plne transparentný.

Zľavové kódy a zľavové kupóny

Ďalšou skvelou možnosťou ako ušetriť sú zľavové kódy a zľavové kupóny. Tie sa navyše dajú kombinovať aj s cashbackom, a tak viete jednoducho pri jednom nákupe šetriť až 2x. Všetky zľavy a zľavové kupóny sú navyše prehľadne zoradené, a tak s orientáciou a vyhľadávaním nemusíte strácať čas. Hľadáte napríklad Mall zľavový kupón? Pomocou jednoduchého vyhľadávania ho nájdete ihneď. Pre registrovaných použivateľov sú k dispozícii aj takzvané exkluzívne zľavové kupóny, ktoré nikde inde ako na Tipli nenájdete. Využite napríklad Mall zľavový kupón, či Eobuv zľavový kód. Internetový obchod Eobuv navyše ponúka aj cashback vo výške 4 % z hodnoty objednávky, a tak vie byť Eobuv zľavový kód ešte výhodnejší.

Akčné online letáky

Tipli má ešte stále čo ponúknuť! Okrem cashbacku a zľavových kódov sú k dispozícii aj akčné online letáky, ktoré si môžete prehliadať pohodlne naozaj kdekoľvek. Papierovým letákom už dávno odzvonilo. Nastal čas na online letáky. Na Tipli nájdete vždy aktuálne online letáky z populárnych supermarketov ako Lidl, Kaufland, Tesco, Billa, či Coop Jednota. Vyberať si môžete aj z iných kamenných obchodov ako Pepco, Ted, Sconto, či Baumax. Všetky letáky nájdete prehľadne, bez nutnosti registrácie na jednom mieste. Navyše aj šetríte životné prostredie.

Tipli tipy a triky

Zháňate nové tipy a triky k online nakupovaniu, ale aj k bežným činnostiam a zábavam bežného života? Prečítajte si Tipli tipy a triky, ktoré vám jednoznačne pomôžu získať nové informácie. Čo tak tip na túru v Tatrách, prípadne aké suplementy vám pomôžu zhodiť váhu? Pozrite sa na Tipli a nechajte si poradiť.

Jedinečná ponuka ako ušetriť

Využite jedinečnú ponuku na šetrenie od Tipli! Bonus vo výške 10 €, cashback v internetových obchodoch, zľavové kódy a kupóny, akčné online letáky, či Tipli tipy a triky. Výber tých správnych možností je len a len na vás. Isté je však jedno. Nech sa už rozhodnete pre ktorúkoľvek z možností tak ušetríte. Neváhajte preto dlho a začnite šetriť s Tipli už od vášho najbližšieho nákupu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 10:05