belda.sk
StoryEditor

Dámy, pripravte sa na svah štýlovo so športovým oblečením od Belda.sk!

11.03.2022, 00:00
PR Články
Máte rady módu a túžite vyzerať za každých okolností trendy? Potom vôbec nezáleží na tom, či idete do mesta, do práce alebo na svah! Športové oblečenie sa dá skvelo kombinovať. Pýtate sa, ako svoj šatník vybaviť do mínusových teplôt?

Chystáte sa na hory? Ak na vás čaká dobrá lyžovačka alebo vyrážate na snowboard, je najvyšší čas zadovážiť si kvalitné zimné oblečenie. Nielen, že musí dokonale plniť svoju funkciu, malo by tiež vyzerať efektne. Aké kúsky by vám rozhodne nemali chýbať?

 

Termo bielizeň je základ

Nechcete byť naobliekané? Tento „problém“ vyrieši termo bielizeň. Oblečenie na hory by malo byť v prvom rade praktické a odolné. Vďaka kvalitnému a funkčnému oblečeniu sa budete cítiť ako v bavlnke. Idete lyžovať, na snowboard, bežky alebo plánujete dlhšiu zimnú prechádzku? Stále môžete byť zladené doslova od hlavy až po päty! Na belda.sk nájdete svoje obľúbené značky v rôznych prevedeniach, farbách i cenových reláciách. Siahnite po prvotriednych kúskoch, nebojte sa farieb a zaujímavých strihov. V kurze je klasika – biela i čierna, rovnako tak pastelové a metalické odtiene.

 

Spojte funkčnosť a efektívny dizajn

Pri výbere zimného oblečenia sa síce ponúka najmä otázka praktickosti, na belda.sk však nájdete maximálne funkčné kúsky, ktorých prevedenie vás zaujme na prvý pohľad. Dámske zimné bundy a nohavice v desiatkach dizajnov potešia vaše módne oko. Voľte vždy kúsky, ktoré spĺňajú svoj účel, zároveň sú odolné proti vetru a nepriazni počasia. Pokiaľ vám k sebe neladí bunda a nohavice, zadovážte si komplet. Zo širokej ponuky vždy voľte kvalitné materiály, ktoré nepremoknú. Nezabúdajte ani na helmu ani okuliare, sú to dôležité doplnky, ktoré vás ochránia v prípade pádu. Nebojte sa funkčných detailov – aj s helmou môžete vyzerať skvele, keď ju zladíte k celkovému outfitu. Okuliare si pokojne vyberte akékoľvek, môžu byť len slnečné, hlavne, nech chránia vaše oči.

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 13:07