Česká kozmetická high- tech starostlivosť IUVENIOIUVENIO
StoryEditor

Ingrediencie, ktoré miluje každá pleť: Tieto aktívne látky ju dokážu omladiť

09.03.2022, 00:00
PR Články
Viete, podľa čoho sa spozná kvalitný pleťový krém alebo účinné sérum? Musí obsahovať aktívne látky, ktoré zabrzdia starnutie, dokonale hydratujú a dodajú pleti všetko, čo potrebuje. Presne tak ako kozmetická starostlivosť IUVENIO.

Nie je náhoda, že IUVENIO má vo svojom názve slovo omladnutie, táto česká značka používa najmodernejšie technológie a inšpiruje sa procesmi, ktoré sa prirodzene vyskytujú v pleti. Každý produkt od denného či nočného krému, cez sérum alebo essence obsahuje aktívne ingrediencie, ktoré pokožku dokážu udržať mladšiu.

image

Objav roka Crosslinked sérum

IUVENIO

Kyselina hyalurónová

Nízkomolekulárnej kyseline hyalurónovej sa hovorí aj látka mladosti. Má oveľa vyššie účinky ako tá s vyššou molekulárnou hmotnosťou, pretože je biologicky aktívna, preniká do hlbších vrstiev, stimuluje v nej tvorbu nových kožných buniek a zvyšuje produkciu kolagénu. Obsahuje ju aj koncentrované pleťové a očné sérum CROSSLINKED, ktoré zabraňuje starnutiu pleti. Jeho základom je zasieťovaná kyselina hyalurónová, ktorá významne zlepšuje absorpciu aktívnych látok do pleti. Áno, tá sa používa aj v dermálnych náplniach, a tak nečudo, že sérum CROSSLINKED získalo cenu Objav roku v kategórii Najlepšia očná starostlivosť v súťaži Harper´s Bazaar Anti-aging Beauty Awards 2020.

image

IUVENIO používa najmodernejšie technológie

IUVENIO

Peptid Clodessine

Malou revolúciou v kozmetike je peptid Clodessine, aktívna časť proteínu Klotho, ktorý sa prirodzene vyskytuje v ľudskom tele, ale jeho množstvo s pribúdajúcim vekom klesá. Unikátna a veľmi účinná anti age ingrediencia aktivuje v kožných bunkách obranné aj opravné procesy, ktoré sú vlastné mladej pleti. Je aj súčasťou séra CROSSLINKED, ktoré tak zabraňuje predčasnému starnutiu a navracia pokožke mladosť prirodzeným spôsobom.

Glutaprol

Vedci v laboratóriách ho poznajú aj ako α-ketoglutarát, čo je anti- age aktívna látka, ktorá preukázateľne stimuluje tvorbu vlastného kolagénu v kožných bunkách. Glutaprol je súčasťou receptúry špeciálneho kolagénového boostra VITAL, ktorý sa rýchlo  vstrebáva, nezanecháva mastný film a pleť vyživuje, hydratuje aj upokojí.

image

Glutaprol je súčasťou receptúry kolagénového boostra VITAL

IUVENIO

HyRetin

O retinole, ktorý je jednou z foriem vitamínu A, ste už iste počuli. Je to skvelý bojovník proti vráskam, no pleť naň často reaguje začervenaním, svrbením či šúpaním. Aj preto vedci z českých laboratórií IUVENIO do svojich produktov pridávajú novú formu kyseliny retinovej, ktorá je bezpečnejšia a účinnejšia ako retinol. HyRetin pozitívne pôsobí na aknóznu pleť, znižuje tvorbu kožného mazu aj začervenanie pleti a nájdete ho aj v nočnom kréme proti nedokonalostiam RETOUCHVeď kto povedal, že kozmetika nemôže riešiť  vrásky a zároveň aj pleťové problémy ako akné? HyRetin to dokáže, pretože  pôsobí proti starnutiu a súčasne hydratuje.

Čo majú spoločné?

Kozmetika IUVENIO obsahuje množstvo účinných látok, no jedno má spoločné. Vegánske zloženie, ktoré je vhodné pre každý typ pleti aj vekovú kategóriu. Nenájdete v ňom žiadne parfumy, farbivá ani parabény a všetky produkty sa vyrábajú v Českej republike. Lebo keď sa účinné aktívne zložky a inovatívne technológie spoja s najmodernejším výskumom, vznikne IUVENIO, česká high-tech kozmetická starostlivosť, ktorá pleť robí krajšou a mladšou. Aj tá vaša ju bude milovať.

Produkty sú aktuálne v e-shope www.iuvenio.comktorý objednávky a dopravu zabezpečuje aj na Slovensko.

image

Produkty IUVENIO majú vegánske zloženie

IUVENIO
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:41