Answear.sk
StoryEditor

Pomôžte aj vy s answear.LAB a hrdo noste novú kolekciu „No shame. No fear.“

08.03.2022, 00:00
PR Články

Počas tvorby našej novej kolekcie sme si v Answear.sk boli istí, že motto „No Shame. No Fear.“ bude slúžiť ako vyjadrenie názoru modernej a silnej ženy v súčasnej spoločnosti. Ako každého z vás nás však v priebehu posledných dní šokovali tragické udalosti, ktoré sa odohrávajú len tesne za našimi hranicami. Naša prvotná myšlenka tak v tejto situácii razom nabrala vyšší rozmer. Výťažkom z predaja novej kolekcie sme sa rozhodli podporiť odvahu nielen žien ale aj ďalších silných ľudí, ktorí sa kvôli okolnostiam na Ukrajine ocitli v núdzi.

image
Answear.sk

Kolekcia s vyšším rozmerom

Nová kolekcia z dielne answear.LAB „No shame. No fear.“ sa stala symbolom solidarity a nášmu niekoľkomesačnému úsiliu dala nový zmysel a cieľ. Pomocť ľuďom z Ukrajiny a podporiť ich tým, čo vieme najlepšie. Vďaka nášmu globálnemu a lokálnemu pôsobeniu sa nám už teraz podarilo vyčleniť prostriedky vo výške 45 000 EUR, ktoré spolu s celým výťažkom z predaja novej kolekcie venujeme organizácii Červeného kríža #helpforUkraine.

image
Answear.sk

Tvárou kampane, ktorá bude prebiehať na všetkých 9 trhoch, sa stala ukrajinská boxerka Sasha Sidorenko. Slovenskými ambasádorkami kolekcie sú influencerky, ktoré na svojich sociálnych sieťach často komunikujú dôležité témy. Prvou tvárou je komička, scenáristka, moderátorka a žena so silným hlasom Simona Salátová. Pripojí sa k nej módna blogerka a stylistka Mirka Dobiš. Treťou ambasádorkou je žena z dobrodružného sveta mužov, pilotka Sandra Sandtnerová. Čisto ženskú zostavu uzatvorí fotografka, cestovateľka a dobrovoľníčka Nina Skalíková.

image
Answear.sk

Podporte odvahu ľudí na Ukrajine a pomôžte nám navýšiť darovanú sumu kúpou limitovanej kolekcie „No shame. No fear.“ na e-shope Answear.sk.

image
Answear.sk
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 11:13