Dixi
StoryEditor

Doprajte svojim deťom voňavé dobrodružstvo so svišťami z pod Tatier

03.09.2021, 00:00
PR Články
„Ten čas tak rýchlo letí“, veta, ktorá vyjde z úst nejedného rodiča na oslave narodenín jeho dieťaťa, rok čo rok. Ani neviete ako a z bábätka je odrazu nezbedný škôlkar a mihnutím oka pripravujete prváčika na jeho veľký deň. Smiech ,šibalstvá , odreté kolená, špinavý od hlavy po päty, jedným slovo detstvo. Spolu s DiXi Svište bude váš malý nezbedník objavovať svet okolo seba a večer bude zaspávať čistý a voňavý.

AKO DETI RASTÚ, MENÍ SA AJ CHARAKTER ICH POKOŽKY

Tak ako deti rastú a vyvíjajú sa , vyvíja sa samozrejme aj ich pokožka. Mení sa jej štruktúra, či zvyšuje kvalita ochrany pred vonkajšími vplyvmi. Rozdielne nároky a potreby detskej pokožky v jednotlivých fázach jej vývoja by mali byť kľúčovým kritériom pri výbere tej správnej detskej kozmetiky.

Vo všeobecnosti platí rozlišovať výber kozmetiky nasledovne:

  • deti do 3 rokov
  • detí od 3 do približne 10 – 12 rokov, kedy začína silnejší vplyv hormonálnych zmien.

Berieme do úvahy zdravé deti, bez akýchkoľvek chronických kožných chorôb. Hotová veda? Nebojte sa DiXi Svište to vyriešia za vás!

Doprajte svojim deťom voňavé dobrodružstvo so svišťami z pod Tatier Doprajte svojim deťom voňavé dobrodružstvo so svišťami z pod Tatier DiXi

DiXi SVIŠTE, KOZMETIKA PRE DETI OD  3 ROKOV

Ideálna detská kozmetika by mala mať mierne kyslejšie pH, aby sa počas umývania nenarušila kožná bariéra a ostala naďalej hydratovaná a vláčna. Kozmetika pod značkou DiXi Svište túto podmienku spĺňa a postará sa o jemnú pokožku a vlásky detí s láskou a nehou.

Aktívne zapájanie detí do nákupného kolotoča  zväčša znamená, že deti si vyberajú produkty, pre ich oko najlákavejšie, najmä po vizuálnej stránke. Treba však dbať aj na zloženie a usmerniť ich výber.

Nie len lákavý obal kozmetiky DiXi Svište , ale predovšetkým zloženie je zárukou kvality, podloženej dlhoročnými skúsenosťami spoločnosti, ktorá je tradičným hráčom na kozmetickom poli doma i v zahraničí.

DiXi Svište sú:

  • dermatologicky testované,
  • bez akýchkoľvek syntetických farbív,
  • neobsahujú parabény ani silikóny

Ich jemné zloženie teda neobsahuje látky škodiace organizmu dieťaťa ani životnému prostrediu.

Doprajte svojim deťom voňavé dobrodružstvo so svišťami z pod Tatier Doprajte svojim deťom voňavé dobrodružstvo so svišťami z pod Tatier DiXi Pre malé slečny i nezbedných šibalov

Aj vaše malé dievčatká sa chcú vždy parádiť? Práve pre ne, pripravila svištia dáma Grétka šampón s balzamom či sprchový gél s vôňou lesných jahôdok a malín. Niektoré slečny , hoci milujú svoje krásne dlhé vlasy, občas bojujú s hrebeňom a rozčesávaním uzlíkov na ich hlave. V tomto boji je im nápomocný rytier svišť vo forme spreja na ľahké rozčesávanie, ktorý tento problém hravo vyrieši.

Pre chlapcov je pripravené horské dobrodružstvo, v podobe šampónu a sprchového gélu v jednom so svišťom Michalom. Svišť Adam so svojím cukríkovým snom poteší všetkých, chlapcov aj dievčatá.

Zadná strana etikety  výrobkov DiXi Svište je doplnená o edukatívne informácie o živote zvierat a rastlín Tatier, ktoré určite zaujmú nielen deti.

Odhliadnuc od tohto obdobia, kedy sa kladie vyšší dôraz na hygienu rúk, umývanie rúk bolo, je a vždy bude prvým  ochranným štítom v boji pred rôznymi vírusmi a baktériami.

Doprajte svojim deťom voňavé dobrodružstvo so svišťami z pod Tatier Doprajte svojim deťom voňavé dobrodružstvo so svišťami z pod Tatier DiXi V kozmetickej rade DiXi Svište nájdete penové mydlo ako aj dezinfekčný gél určený špeciálne pre detské rúčky, navyše v praktickom balení, ktoré sa zmestí do každej tašky či vrecúška.

Penové mydlo okrem svojej krásnej cukríkovej  vôni a bohatej pene myslí aj na ekológiu a úsporu nakoľko všetky DiXi penové mydlá vydržia 2,4-krát dlhšie ako klasické tekuté mydlá.

Takže milé dámy doprajte svojim deťom voňavé a náučné dobrodružstvo so svišťami z pod Tatier a vsaďte na kvalitu a tradíciu slovenskej kozmetiky.

Kompletnú radu DiXi Svište si môžete zakúpiť v eshope www.dixi.sk.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:23