Aké sú najnovšie módne trendy?Shutterstock
StoryEditor

Aké sú najnovšie módne trendy?

27.08.2021, 00:00
PR Články
Aj keď mal módny priemysel za sebou relatívne pokojný rok, táto sezóna zaznamenala veľmi nápadité a trendy kúsky. Mladé generácie majú na vývoj súčasnej módy veľký vplyv. Do popredia sa taktiež dostáva návrat vzorov a tvarov z nedávnej minulosti. Akú kombináciu oblečenia si zvoliť, aby ste držali krok s najnovšími trendami?

Prečo sa vybrať cestou kreativity?

Ružová je farba tejto sezóny, ktorá vyzdvihuje dievčenský šarm a jemnú povahu nežného pohlavia. Farba sa ideálne hodí sukni – pôsobí príťažlivo. S trochou predstavivosti a bez väčšieho úsilia, môžete so sukňou vytvoriť akýkoľvek outfit, ktorý bude vyzerať zaujímavo a pútavo. Rozšírte svoje obzory a prezrite si sukne na answear.sk. Vo všeobecnosti nosenie sukní vyznie značne ženskejšie, ako nohavice, či kraťasy.

Je pravdou, že sukne a šaty výrazne poukážu na nohy žien. Módni dizajnéri však radia doladiť túto ženskú prednosť topánkami na podpätkoch. Správne lodičky dokážu vizuálne predĺžiť nohy, a keďže sa pri nich musíte vystierať, zvýraznia prsia aj zadok. Nepohodlia sa nemusíte obávať, pretože tohtoročné odporúčané lodičky by mali mať hrubé podpätky - hmotnosť tela sa tak rozloží po ich povrchu, čo zaručí vysoký komfort. Objavte tie najlepšie lodičky na https://answear.sk/k/ona/obuv/lodicky aby ste sa cítili pôvabne a sexy.

Aký charakter sprevádzajú najnovšie kúsky?

Ďalšia položka, ktorú by mal každý vlastniť a ktorá nikdy nevyjde z módy, je košeľa, alebo blúzka. Dámy sa môžu trochu prekvapiť keď zistia, že nafúknuté rukávy sa túto sezónu opäť vracajú do módy. Balónikové rukávy sú cez toto obdobie elegantné a hlavne neprehliadnuteľné. Údajne to nie je len prechodný trend a v móde by sa mal udržať ešte dlhý čas. V konečnom výsledku sa nie je čomu čudovať, už veľa druhov oblečenia a doplnkov sa predsa vrátilo do dámskych šatníkov. Prezrite si ponuku blúzok a košieľ cez https://answear.sk/k/ona/oblecenie/bluzky-a-kosele aby ste boli v obraze najnovších módnych trendov. Aké sú najnovšie módne trendy? Aké sú najnovšie módne trendy? Shutterstock Drobné, či veľké kvetované vzory tiež patria do terajšej sezóny. Ide o akýsi štýl „záhradnej párty“. Na oblečení sa nachádzajú kytice, odvážne živé kvety, husté púčiky a všelijaké iné kombinácie. Bez námahy na seba upozorníte, pretože aj malé detaily so sebou prinášajú maximálny vplyv. Kvietky môžu byť na nohaviciach, tričku, šatách, alebo na doplnkoch ako je kabelka, ruksak, či šatka. Takýto štýl oživí celkový vzhľad nielen v lete, ale aj počas zimných mesiacov. Príroda vtedy spí, ale vy ju budete mať všade a v plnej kráse so sebou. Vytvorte si takýto lichotivý „look“ pomocou stránky https://answear.sk/k/ona/oblecenie.

Ktoré topánky si zvoliť?

Nemalú rolu zohráva aj výber obuvi, ktorý doladí celkový vzhľad outfitu. K šatám nemusíte nutne zvoliť topánky na podpätkoch. Dnešné tenisky sú navrhnuté tak, aby sa nosili aj na špeciálne príležitosti. Väčšinou majú tvrdú podrážku, vďaka čomu sú pohodlné – túto výhodu oceníte, najmä keď budete musieť vydržať na nohách aj niekoľko hodín.

Odporúčame topánky s členkovými ramienkami. Obopínajú nohu, čím jej pridávajú na estetike a istote pri chôdzi. Odvážne dámy si môžu zvoliť aj topánky, na štýl kovbojok. Sú ideálne na nadchádzajúcu jeseň pretože zahrejú nohy a zároveň zapôsobia na okolie. Možností je naozaj veľa, a preto niekedy neostáva nič iné, než nasledovať vlastné preferencie a nechať sa inšpirovať, napríklad na https://answear.sk/k/ona/obuv.

Hlavnou ideou najnovších módnych trendov je pestrosť, nápaditosť a kreativita. Strach z experimentovania v tomto prípade určite nie je na mieste. Výhoda hlavnej myšlienky spočíva v tom, že každá žena si môže nakombinovať svoj vlastný výber živých kúskov odevu, ktoré zvýraznia jej osobnosť a odzrkadlia skrytú hravosť.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 11:30