Pexels.com
StoryEditor

Tipli - keď je šetriť jednoduché

07.03.2022, 00:00
PR Články
Zľavový kupón 40 %. Peniaze naspäť z nákupu. Tie najlepšie zľavy z online letákov. Skvelé tipy a triky k ešte lacnejšiemu nakupovaniu. Ak využíte cashbackový portál Tipli, tak všetko toto určite veľmi dobre poznáte a s úsmevom na tvári aj využívate. Pokiaľ Tipli stále nepoznáte, tak čítajte ďalej. Dozviete sa totiž, ako sa ku všetkým vyššie spomenutým výhodam dostať. Jednoducho, férovo a pre všetkých.

Ako šetriť s Tipli?

Možností ako šetriť s Tipli je naozaj neúrekom. K dispozícii je cashback, čiže peniaze naspäť z každého nákupu, zľavové kupóny a kódy, akčné online letáky a skvelé tipy a triky. Všetky spomenuté možnosti môžete navyše aj kombinovať, a tak vďaka Tipli ušetriť ešte viac. Pozrime sa spoločne na každú z možností šetrenia s Tipli a vysvetlime si, prečo sa naozaj oplatí.

Cashback

Cashback, čiže peniaze naspäť z každého nákupu sú jedinečnou možnosťou šetrenia na Tipli. Celý proces fungovania je mimoriadne jednoduchý. Po registrácii na portáli Tipli.sk, ktorá je bezplatná stačí nájsť svoj obľúbený internetový obchod, v ktorom sa chystáte nakupovať. Na stránke profil obchodu si môžete všimnúť aj výšku cashbacku, ktorý môžete získať. Napríklad internetový obchod Signal nábytok ponúka cashback v hodnote 3 % z vašej objednávky, v eshope Danimani zase môžete získať až 1,875 % z hodnoty nákupu. Po prekliku do internetového obchodu cez Tipli môžete váš nákup dokončiť presne tak ako pri každom vašom predošlom nákupe. Po návrate priamo na Tipli si môžete na pravej strane všimnúť presnú čiastku, ktorá je váš cashback, čiže peniaze naspäť z nákupu. Tie si môžete kedykoľvek nechať previesť na bežný účet v ktorejkoľvek banke. Gratulujeme! Práve ste využili cashback a získali peniaze naspäť za nakupovanie.

Zľavy, zľavové kódy a zľavové kupóny

Ďalšou skvelou možnosťou ako výrazne ušetriť sú zľavové kódy a zľavové kupóny. Ako ich získať a ako ich využívať? Opäť je to skutočne jednoduché. Ak ponúka vami vybraný obchod nejaký zľavový kód, prípadne zľavový kupón, tak ho nájdete v profile obchodu na Tipli. Ak teda hľadáte Sizeer zľavový kód, stačí sa pozrieť na portál Tipli. Následne ho iba skopírujete a použijete priamo vo vami vybranom internetovom obchode. Preklik cez Tipli nie je nutný. Ak však daný internetový obchod ponúka aj cashback, určite odporúčame aj preklik cez Tipli. Takto šetríte 2x. Využijete zľavový kód a získate aj cashback, čiže peniaze naspäť z vášho nákupu. Spomenúť treba aj exkluzívne zľavové kódy a zľavové kupóny, ktoré nikde inde ako na Tipli nenájdete. Tieto kódy a kupóny sú k dispozícii iba pre zaregistrovaných použivateľov. Registrácia je však bezplatné a nezaberie vám viac ako dve minúty vášho času, a tak zbytočne neváhajte. Hor sa šetriť s Tipli!

Aktuálne online letáky

Ďalšou skvelou možnosťou, ktorú môžete na Tipli využiť sú vždy aktuálne online letáky. Na výber máte z veľkého množstva obchodov ako napríklad hypermarkety a supermarkety Kaufland, Tesco, Lidl, či Billa. V ponuke sú však aj iné letáky ako Pepco, Kik, či Obi. Výber toho správneho je tak len a len na vás. Využití je naozaj mnoho. Či už doma hľadáte produkty, ktoré by ste mohli nakúpiť. Prípadne priamo v kamennej prevádzke daného obchodu zisťujete, ktoré produkty sú k dispozícii za zvýhodnené ceny. Online akčné letáky sú voľne dostupné naozaj pre každého. Navyše ak ich uprednostníte pred papierovými letákmi, šetríte životné prostredie. Jednoznačne sa jedné o ekologickejšiu variantu, ktorá bude v budúcnosti úplne bežná. Tak prečo s ňou nezačať už dnes?

Tipli tipy a triky

Pre všetkých sú k dispozícii aj skvelé články, ktoré vám objasnia ďalšie možnosti ako šetriť najmä pri online nakupovaní. Nájdete tu však aj rôzne tipy na výlety, odporúčané suplementy pre ideálnu postavu, vysvetlenie pojmov ako Apple Pay, Google Pay, či odporúčanie výhodných vernostných programov. Začítajte sa do článkov od Tipli a rozhodne nebudete ľutovať.

Široká ponuka obchodov

Cashbackový portál Tipli ponúka naozaj mimoriadne širokú ponuku spolupracujúcich internetových, ale aj kamenných obchodov. V ponuke nájdete viac ako 600 známych aj menej známych eshopov a kamenných prevádzok. Viaceré z nich ponúkajú aj cashback, čiže peniaze naspäť. Iné sa sústredia iba na zľavové kódy a zľavové kupóny. No a pri niektorých môžete počítať iba s online akčnými letákmi. Obrovskou výhodou však je, že všetky tieto možnosti šetrenia môžete veselo kombinovať. Vaša peňaženka sa vám zaručene poďakuje. Rozhodne už teda nie je načo čakať. Zaregistrujte sa na cashbackovom portáli Tipli.sk a začnite využívať všetky vyššie spomenuté výhody. Registrácia je bezplatná a nezaberie vám viac ako dve minútky vášho času. Za tie ušetrené desiatky eur to rozhodne stojí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 08:44