Unsplash
StoryEditor

Nakúp a podpor s Procter & Gamble mladých športovcov!

16.02.2022, 00:00
PR Články

Podporte mladých začínajúcich športovcov nákupom akéhokoľvek produktu P&G v sieti predajní a e-shopu Tesco.

image
SOŠV

Tohto roku venuje spoločnosť Procter & Gamble čiastku z predaja každého P&G výrobku v Tesco do 28.2.2022 na podporu programu "Ukáž sa!" nadácie Slovenského olympijského a športového výboru (nakúpiť môžete napríklad výrobky značiek Pampers, Jar, Ariel, Always, Lenor, Gillette, Head & Shoulders, Pantene, Oral-B, Naturella, Old Spice, Tampax, Mr. Proper a Swiffer… Kompletný zoznam zapojených značiek nájdete TU).

image
Procter & Gamble

Cieľom programu je podporiť mladých nádejných športovcov vo veku od 13 do 18 rokov s prihliadnutím na ich športové výsledky a elimináciu sociálnych rozdielov. Grantový program "Ukáž sa!" má pred sebou už 6. ročník.

image

               

Nadácia Slovenského olympijského a športového výboru doteraz prerozdelila celkovo 286 000 Eur, ktoré pomohli k splneniu mnohých športových snov. A vy sa môžete pripojiť k pomoci tiež! Nakúpte akýkoľvek produkt P&G v predajni alebo e-shope Tesco a pomôžte tak mladým športovcom z programu "Ukáž sa!" dosiahnuť ich víťazstvo. Viac o programe nájdete na https://www.olympic.sk/ukazsa

 
image

            

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 17:05