Shutterstock
StoryEditor

Ktoré kvalitné produkty nemajú chýbať ani vo vašej kúpeľni?

09.02.2022, 00:00
PR Články
Kúpeľňa je pre nás oázou starostlivosti o telo, nekonečného ranného chaosu, ale aj podvečerného relaxu. Takto kontrastne možno opísať každú jednu miestnosť v domácnosti, no dnes sa zameriame na zákutia našich kúpeľní. Čo si vy predstavíte medzi nevyhnutnou, ale zároveň špičkovou výbavou v kúpeľniach? Svoje nápady porovnávajte s týmto zoznamom TOP produktov!

Kúpeľňa odvodená od kúpeľ

Čo nám nemôže evokovať nič iné ako potešenie pre telo i myseľ. Kúpeľ si vieme spríjemňovať hygienickými a kozmetickými prípravkami až po samotnú technológiu kúpeľňovej výbavy. Preto svoj každodenný rituál zahajujeme použitím sprchy v kompletnej sade alebo si zvlášť vyberáme z mnohých typov a doplnkov.

Medzi najobľúbenejšie patria sprchové tyče, ručné sprchy, ale dosť času a energií šetria aj hlavové sprchy. Ešte predtým, ako začnete chystať náhradné diely a príslušenstvo, uistite sa, že na každodenné používanie je vhodná hlavica, sprchové ramená a držiak.

Kúpeľňa nemôže plne fungovať ani bez sanitárnej keramiky. Časom sa opotrebujú všetky vodovodné batérie, no ich trvácnosť závisí jednak od kvality vybraného materiálu a vsadených montážnych telies. Možno ste doposiaľ ani neuvažovali, ako dizajn batérií ovplyvňuje „idylku“ v kúpeľni. Vzniká úplne iná atmosféra, keď sa upriamite na sortiment v čiernom matnom zlate, v starej mosadzi alebo v efekte moderného bieleho chrómu.

A kde hľadať takúto výbavu do kúpeľne?

Kiež by každý mohol povedať, že u nás doma! Vzdialení ďaleko od pravdy nebudete v prípade kontaktu na Glast.sk s tisíckami produktov a renomovaných značiek kúpeľňového vybavenia. Okrem spomínaného na tomto mieste nájdete tipy na kúpeľňový nábytok, osvetlenie a na kúrenie. Pozornosť sa venuje aj verejnému sektoru a kúpeľňovým doplnkom.

Ako bonus na viac! 

Inovácie svedčia každej ponúkanej službe a obchodu. Na tomto základe stavia aj tento skvelý a veselý tím odborníkov, preto sortiment postupne rozširuje o výbavu do kuchyne. Na dosah tak máte tie najnovšie kuchynské batérie v rôznom flexibilnom prevedení. Môžete zotrvať pri klasických metalických cez vysokolesklé až po priam sterilné doplnky do kúpeľne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:38