Yves Rocher
StoryEditor

Tajomstvo žiarivej a pevnej pleti i po štyridsiatke? Vsaďte na pomocníkov z prírody

08.02.2022, 00:00
PR Články
Zabudnite na vrásky, mdlú pleť i pigmentové škvrny s novinkami z radu Anti-Age Global od Yves Rocher, ktorý čerpá z bohatstva prírody

S pribúdajúcim vekom sme síce múdrejší a získavame viac skúseností, na druhú stranu so sebou starnutie prináša i menej populárne prejavy, ako sú vrásky alebo mdlá a unavená pleť. Nie je ale potreba hneď pomýšľať na radikálne zákroky a je lepšie sa o pomoc porozhliadnuť v prírode.

Práve v prírode hľadá inšpiráciu francúzska značka Yves Rocher už od svojho vzniku v roku 1959. A teraz, po viac než desiatich rokoch intenzívneho výskumu, sa odborníkom na rastlinnú kozmetiku podarilo vďaka kombinácii dvoch unikátnych látok, extraktu z orechov tagua (slonovníka veľkoplodého) a rastlinnému nektáru z pupeňov orgovánu vytvoriť dve jedinečné novinky s mimoriadnou účinnosťou – Rozjasňujúcu emulziu s OF30 a Rozjasňujúcu kúru v kapsliach, ktoré dopĺňajú rad Anti-Age Global. Už po pár dňoch používania je pleť rozjasnená a zjednotená, vrásky sú jemnejšie a tvorba pigmentových škvŕn je redukovaná.

image
Yves Rocher

V hlavnej úlohe žiarivá pleť

Rastlinný nektár z pupeňov podporuje regeneráciu buniek a tzv. žiarivý nektár z orechu tagua znižuje syntézu melanínu, vďaka čomu spoločne znižujú tvorbu pigmentových škvŕn a dodávajú pleti jas a zjednotený vzhľad.

image
Yves Rocher

Už od prvej aplikácie novej Rozjasňujúcej emulzie s OF30 je vďaka jej ľahkej textúre pleť chránená proti UVA a UVB a hyperpigmentácii. Deň za dňom sa pleť rozžiari a známky starnutia miznú. Emulzia sa používa každý deň ako záverečný krok alebo ako náhrada denného krému v beauty rutine a funguje i ako prirodzený tekutý rozjasňovač.

Jedna ampulka denne pre krásnu pleť

Rozjasňujúca kúra Anti-Age Global od Yves Rocher je plná vzácnych rastlinných nektárov z organických zdrojov, vďaka ktorým sa pleť rozžiari. Používajte Rozjasňujúcu kúru jedenkrát denne po dobu 5 týždňov, ráno alebo večer namiesto séra pred následným nanesením pleťového krému. Odmenou vám bude zjednotená a mladistvo vyzerajúca pleť.

image
Yves Rocher

S rešpektom k ľuďom i k prírode

Celý rad Anti-Age Global bol vyvinutý nielen s čo najväčšou účinnosťou pre pleť, ale zároveň s maximálnym ohľadom na životné prostredie. Produkty sú teraz balené do ekologických kartónov bez plastovej fólie. Obaly sú navyše úsporné a stačí na ne o 41 % menej kartónu než bežne. Papier je recyklovateľný, má certifikát FSC, teda pochádza z udržateľne obhospodarovaných lesov. Viac o udržateľnosti a záväzkoch Yves Rocher nájdete na www.yves-rocher.sk

(PR)

 
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 08:13