Nechajte sa inšpirovať životnými príbehmi žien, ktoré sa nebáli vystúpiť z davuAvon
StoryEditor

Nechajte sa inšpirovať životnými príbehmi žien, ktoré sa nebáli vystúpiť z davu

03.03.2021, 23:00
PR Články

Avon sa radí medzi top kozmetické značky na slovenskom trhu, no predsa sa od ostatných značiek líši. Má naozaj veľký dosah, ktorý už niekoľko rokov využíva v prospech žien. Hovorí o témach, voči ktorým majú iný rešpekt a nebojí sa postaviť za práva žien, ktoré to potrebujú. Aktuálna situácia ukázala, že kozmetický gigant nevidí problémy, ale riešenia, preto tento rok oslávi hlasy žien na online konferencii CHANGE IS A CHANCE – INSPIRED BY WOMAN. POWERED BY AVON. v spoločnosti špičkovej moderátorky Adely Vinczeovej a inšpiratívnych žien. Ich príbehy si navyše môžete vypočuť priamo z pohodlia vášho domova už 8. marca na www.changeisachance.eu.

Pokrok spoločnosti je viditeľný, no aj napriek tomu majú mnohí ženy zaškatuľkované ako slabšie pohlavie. To však vôbec nie je pravda. Avon ženy vníma ako jemnejšie no silné a inteligentné osoby. Bohužiaľ, aj dnes existujú odvetvia, v ktorých sú ženy slabo zastúpené, podceňované a dokonca nedostatočne ohodnotené. Navyše nejde len o pracovné prostredie, ale aj o súkromie, kde sa cítia podceňované či utláčané. Preto sa spoločnosť Avon už niekoľko rokov snaží rôznymi spôsobmi posúvať hranice, ktoré držia ženy späť.

Nechajte sa inšpirovať životnými príbehmi žien, ktoré sa nebáli vystúpiť z davu Nechajte sa inšpirovať životnými príbehmi žien, ktoré sa nebáli vystúpiť z davu Avon Odpoveďou Avonu na aktuálnu situáciu a celkovú situáciu žien je online konferencia CHANGE IS A CHANCE – INSPIRED BY WOMAN. POWERED BY AVON. Tohtoročný Medzinárodný deň žien sa tak bude niesť v znamení tém, o ktorých treba rozprávať, známych žien, ktoré inšpirujú svojimi príbehmi a programu rozdeleného na niekoľko častí. V prvej časti s názvom Hlasy žien vyspovedá ostrieľaná moderátorka ženy na významných pozíciách: astrobiologičkou Michaelou Musilovou, novinárkou Renátou Kalenskou, predsedkyňou akadémie vied Evou Zažímalovou a hejtmankou Stredočeského kraja Petrou Peckovou.

Po živom vystúpení Dary Rolins príde druhá časť s názvom Ženy v biznise. Bude venovaná ženám podnikateľkám, kde sa môžete tešiť aj na samotnú Daru, autorku Career Stories podcastu Luciu Václavkovú, riadiacu partnerku Deloitte Dianu Rádl Rogerovú, cukrárku a podnikateľku Ivetu Fabešovú, generálnu riaditeľku Avon Česká republika, Slovensko, Ukrajina a Gruzínsko Karinu Takovenko a Sales Support Managerku Avon CZ&SK Petru Dolanovú.

Prestávku osladí koláčik od Ivety Fabešovej, po ktorej bude nasledovať tretia časť zaoberajúca sa genderovými stereotypmi a tým, ako verejnosť vníma slobodné ženy. Bližšie o tom porozprávajú komička Simona Salátová, feministka Johanna Nejedlová, speváčka Katarzia aj spisovateľka a operná speváčka Eva Benett.

Nechajte sa inšpirovať životnými príbehmi žien, ktoré sa nebáli vystúpiť z davu Nechajte sa inšpirovať životnými príbehmi žien, ktoré sa nebáli vystúpiť z davu Avon Zábavné vystúpenie Simony Salátovej odštartuje finálnu časť programu – Zmena je šanca. Ženy, ktoré si prešli mnohými zmenami a prekážky na ceste zvládajú ľavou zadnou vám ukážu, ako sa vyrovnať s nástrahami a nájsť ten správny smer aj bez kompasu. Medzi nimi nájdete životnú coachku Janku Chudlíkovú, autorku blogu Cukrfree Janinu Černú, PR manažérku Lenku Koenigsmarkovú a aj blogerku, spisovateľku a matku troch detí Veronika Hurdovú.

Oslávte spolu s Avonom Medzinárodný deň žien s akéhokoľvek miesta už 8. marca 2021 a pripojte sa na www.changeisachance.eu.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 19:29