Navštívte Spa Rehab ClinicSpa Aphrodite Rajecké Teplice
StoryEditor

Navštívte Spa Rehab Clinic v SPA Aphrodite Rajecké Teplice so špičkovou rehabilitáciou

06.12.2020, 23:00
PR Články
Kúpele Spa Aphrodite Rajecké Teplice sú zamerané na liečbu pohybových, dýchacích, nervových chorôb a chorôb z povolania. Pre návštevníkov sú však skvelým miestom načerpania novej potrebnej pozitívnej energie a na spomínanú prevenciu a imunitu v boji proti vírusom má blahodárny vplyv práve komplex bazénov s termálne liečivou vodou, vodoliečebné terapie, procedúry a najmä saunovanie.

ODBORNÁ STAROSTLIVOSŤ
Moderná komplexná kúpeľná starostlivosť využíva u nás okrem prírodných liečivých zdrojov najmä rehabilitáciu, ktorá je súborom metód aplikovaných pri obnove zdravia. Okrem nášho vysoko vzdelaného a odborného personálu - lekári, zdravotné sestry, fyzioterapeuti, nutričný terapeut - sme zariadili našu novú špičkovú SPA REHAB CLINIC s najmodernejšími certifikovanými rehabilitačnými prístrojmi, ktoré môžeme považovať za druh „lieku“. Našim cieľom bolo vždy poskytovať klientom vysokú odbornú zdravotnú starostlivosť, teda od prevencie cez diagnostiku, až po samotnú liečbu.

Navštívte Spa Rehab Clinic Navštívte Spa Rehab Clinic Spa Aphrodite Rajecké Teplice

,,SPA REHAB CLINIC je špičkovo vybavené rehabilitačné centrum, v ktorom sa náš  zdravotnícky tím venuje prevencii a liečbe bolestivých stavov pohybového aparátu. Našou základnou víziou je poskytovanie vysokoúčinných metodík pre rýchle odstránenie bolesti a následnej obnove správnych pohybových stereotypov. Súbežne sa snažíme nastaviť klienta na preventívne opatrenia, súčasťou ktorých je pravidelný a hlavne správny pohybový režim. Služby našej rehabilitačnej kliniky sú určené pre návštevníkov kúpeľov, ale i klientov širokej verejnosti, ktorí hľadajú komplexnú prevenciu, diagnostiku a terapiu pohybového systému. Proces rehabilitácie začína u nášho lekára, ktorý stanoví komplexný kúpeľno-rehabilitačný plán a program, v ktorom pokračuje náš skúsený fyzioterapeut a zdravotnícky personál. Fyzioterapeuti majú pre našich klientov k dispozícii najmodernejšie terapeutické metódy, ktoré pomáhajú fixovať správne pohybové vzory do pamäte, poskytujú spätnú väzbu účinnosti terapie a tým pozitívne motivujú klienta k aktívnemu prístupu starostlivosti o svoje zdravie," objasnil myšlienku SPA REHAB CLINIC riaditeľ balneo Spa Aphrodite Peter Lališ.

Navštívte Spa Rehab Clinic Navštívte Spa Rehab Clinic Spa Aphrodite Rajecké Teplice MODERNÉ PRÍSTROJE
Ak budete mať možnosť navštíviť svetoznáme kúpele Spa Aphrodite v Rajeckých Tepliciach, tak na základe vyšetrenia lekárom, budete môcť využívať tieto moderné a špičkové prístroje ako sú Imoove, Record, segmentálny multifrekvenčný telesný analyzátor Tanita MC-780, rovnako využiť aj patentované zariadenia na rázovú vlnu, indukčnú a laserovú terapiu, či lokálnu kryoterapiu alebo unikátnu terapeutickú procedúru pod názvom vodná trakcia, pri ktorej primárne dochádza k relaxácii svalstva, zníženiu tlaku na kĺbové púzdra a medzistavcové platničky veľmi šetrným spôsobom, nakoľko je telo ponorené v termálnej liečivej vode.

Navštívte nás! Navštívte Spa Rehab Clinic Navštívte Spa Rehab Clinic

www.spa.sk

shop.spa.sk

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:36