Buďte štýlová. Ovládajte svoj účet a peniaze mobilomTatra banka
StoryEditor

Buďte štýlová. Ovládajte svoj účet a peniaze mobilom

01.12.2020, 23:00
PR Články
Každá žena rieši počas dňa kopec záležitostí. V jednej chvíli sú to pracovné povinnosti, vzápätí rodičovské, potom je to nákupný zoznam do domácnosti a večer zas platby za elektrinu či internet. Nezáleží na tom, či ste alebo nie ste digitálna osobnosť, každá z vás určite ocení technológie, ktoré jej uľahčia život.

Základom je intuitívna aplikácia

V dnešnej dobe je už mobilná banková aplikácia v podstate samozrejmosťou. Máte ju kedykoľvek po ruke, mnohí ju používajú na rýchlu kontrolu zostatku na účte či rýchlu platbu. Banková aplikácia vám však dnes ponúka oveľa širšie možnosti a vôbec nemusíte mať obavy, že je to len pre pokročilejších užívateľov. V mobilnej aplikácii od Tatra banky si môžete pohodlne pozrieť graficky a zrozumiteľne spracovaný prehľad príjmov a výdavkov – dosť bolo vypisovania platieb na papier či do excelu, môžete si v nej veľmi jednoducho nastaviť alebo meniť trvalé príkazy a inkasá – už žiadne každomesačné vyťukávanie prevodných príkazov, alebo si v nej zriadite užitočné sporenie – odkladanie aj malých čiastok prináša neskôr radosť z niečoho väčšieho.

A aby toho nebolo málo. Dnes vám banka ušetrí čas aj pri výmene občianskeho preukazu. Nahlásiť banke nový identifikačný doklad je otázka pár minút v pohodlí domova. Stačí nový preukaz naskenovať prostredníctvom aplikácie.

V obchode aj na internete plaťte mobilom

Iste to poznáte. Pri pokladni prehľadávate kabelku a neviete nájsť peňaženku. To už môže byť pre vás minulosť. Mobil má väčšina z nás zvyčajne stále v ruke alebo aspoň po ruke, tak prečo ním aj neplatiť. Platby mobilom či smart hodinkami sú nielen pohodlné a rýchle, sú aj bezpečné a hlavne štýlové.

Navyše, pokiaľ ste naozaj digitálne pozitívna osobnosť a nakupujete často aj na internete, aplikácia MobilePay vám poskytne ešte väčší pocit istoty a komfortu. Pre každý jeden nákup si totiž viete vygenerovať jednorazovéúdaje o karte, ktoré použijete len raz na jeden konkrétny nákup. Nemusíte sa tak báť, že by niekto vašu kartu zneužil.

Jednoduché platby medzi kolegami a kamarátmi      

Hlavne v práci sa často stáva, že sa na niečo skladáte – darčeky k narodeninám alebo spoločná donáška obeda pre viacerých. Jeden to vždy kúpi a ostatní sa potom skladajú. Aj pre tieto situácie už existuje pohodlné riešenie, ktoré zvládnu aj menej zdatní kolegovia. Peniaze vám každý ľahko pošle cez platobnú linku, ktorú si s nimi vyzdieľate. Stačí si vo vašej mobilnej aplikácii zvoliť funkciu Vyžiadanie platby, uviesť sumu a zdieľať cez vašu obľúbenú četovaciu aplikáciu. Službu priniesla Slovenská banková asociácia, volá sa payme a ako prvá ju do svojej mobilnej aplikácie zapracovala Tatra banka. Postupne sa pridávajú ďalšie banky, avšak zaplatiť vedia všetci už dnes bez ohľadu na to, kde majú účet vedený. Platobná linka, ktorú im totiž pošlete, je vlastne predvyplnený prevodný príkaz, ktorý si otvoria vo svojej vlastnej bankovej aplikácii. Rýchlo a jednoducho.

Nezáleží na tom, či ste viac introvertná alebo extrovertná, či ste plne digitálna osobnosť alebo využívate len základné možnosti dnešných technológií. Účet od Tatra banky vám poskytne dostatok komfortu a pocitu bezpečia pri narábaní s vašimi peniazmi. Pokiaľ si ho otvoríte teraz, či už v pobočke alebo moderne cez mobilnú aplikáciu, najbližších 12 mesiacov ho budete mať bez poplatku. A vďaka Programu odmeňovania aj oveľa dlhšie.

Buďte sama sebou, založte si moderný účet v Tatra banke

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:29