www.pixabay.com
StoryEditor

4 tipy ako z vlasov vyčarovať hustú hrivu

15.01.2019, 23:00
PR Články
Ako sa hovorí, vlasy sú koruna krásy. Čo robiť, keď nám matka príroda nenadelila prvotriednu kvalitu? Treba siahnuť po zaručene overených pomocníkoch.

Samozrejme, každá z nás chce mať dokonale lesklé, husté a dlhé vlasy. Zopár spoľahlivých tipov sme si pre vás pripravili. Ak túžite po lesklej a zdravej hrive, treba začať pekne postupne. V prvom rade je dôležité zbaviť sa prípadných problémov pokožky hlavy, akými sú začervenanie, svrbenie či dokonca lupiny. Pretože zdravá pokožka znamená zdravé vlasy.

  1. Zbaviť sa nepekných lupín a začervenanej pokožky hlavy

Lupiny nie sú iba nepekné biele šupinky, ktoré máme často napadané až na pleciach. Sú s nimi spojené aj nepríjemné príznaky, ako svrbenie pokožky, začervenanie a olupovanie kože. Stáva sa to hlavne v zimnom období, kedy je pokožka náchylnejšia a citlivejšia na ich vznik. Ľudia trpiaci týmto problém sa hanbia, a pochopiteľne sa aj snažia tento nedostatok skryť. My vám však pomôžeme s týmto nepríjemným problémom boj úspešne vyhrať. Poznáme účinné riešenie, vďaka ktorému budete môcť nosiť tmavé oblečenie opäť so sebavedomím.

Neexistuje liek, po ktorom by sa lupiny zaručene už nikdy neobjavili. Avšak, sú spôsoby, ako sa dá udržateľne zabrániť tvorbe lupín a podráždeniu pokožky hlavy. Po umytí vlasov šampónom Selsun Blue ustúpia nepríjemné príznaky a počas pravidelného používania sa môžete spoľahnúť, že si na lupiny ani nespomeniete. Zameriava sa na zdroj lupín a pomáha eliminovať tieto malé čiastočky, upokojuje svrbenie a zmierňuje začervenanie. Rieši príčiny, ktoré ich spôsobujú a snaží sa ich odstrániť. Jeho zloženie obsahuje látky, ktoré patria medzi tie najúčinnejšie v boji proti lupinám, pričom obmedzuje množenie mikroorganizmov.

EKI spol. s.r.o.

  1. Zvoliť správny strih

Ak už máte zdravú pokožku hlavy, môžete pokračovať v ceste za krásnou hrivou. Mnoho ľudí podceňuje čaro správneho strihu. Vďaka sociálnym sieťam, ktoré sú plné dokonalosti a rôznorodých módnych výstrelkov sme nadobudli pocit, že čokoľvek si na seba krásne ženy dajú je pekné. Vhodne zvolený strih vlasov vie maximálne podčiarknuť štýl, rovnako tak aj pokaziť celkový vzhľad. Rozhodne sa treba poradiť s profesionálom, zveriť sa mu do rúk a nebáť sa experimentovať. Zmena je život.

  1. Dopriať svojim vlasom poriadnu hydratáciu a objem

Každá žena má iný druh vlasu. Niektoré sú jemné a spľasnuté, iné zase hrubé a nepoddajné. Všetky však mávame častý problém so suchými vlasmi bez objemu, predovšetkým v zime. Ak chcete mať krásne zdravé vlasy, určite nezabúdajte v týchto chladných dňoch na účinnú hydratáciu. Zdravo vyzerajúcu hrivu a objem vám dodá zábal z kokosového oleja, maska z avokáda, vaječného žĺtku a olivového oleja alebo rôzne iné recepty. Stačí si vybrať ten, čo vyhovuje vášmu typu vlasov.

  1. Účinný spôsob pre stimuláciu rastu vlasov

Poznáte to, niektoré ženy dostali do vienka dokonale dlhé a hodvábne lesklé vlasy. My ostatné si musíme pomôcť, aj keď nám až tak rýchlo nerastú. Skúsili sme už rôzne prípravky na rast vlasov, no zaručene sa nám osvedčili prírodné metódy v spojení s udržiavaním zdravej pokožky hlavy. Recept je veľmi jednoduchý. Do misky zmiešate jeden vaječný žĺtok, polievkovú lyžicu ricínového oleja, lyžicu jablčného octu a dve lyžice šampónu, ktorý bežne používate. Pre zachovanie zdravej pokožky hlavy odporúčame použiť šampón Selsun Blue. Zmes vymiešate, následne nanesiete na vlhké vlasy a necháte pôsobiť 15-20 minút. Potom si ich jednoducho umyjete.

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 12:58