Nemáte čas hľadať všetko osobitne? Rozhodnite sa pre kombinovaný kočíkKočíky
StoryEditor

Nemáte čas hľadať všetko osobitne? Rozhodnite sa pre kombinovaný kočík

27.12.2021, 23:00
PR Články
Medzi najmilšie, ale určite aj najväčšie starosti budúcich mamičiek patrí výber nového detského kočíka. Úloha, ktorú mnohé mamičky nevyriešia za jeden večer. Pozrime sa spolu na výhody, ktoré vám prinesie práve kombinovaný kočík.

Honba za najlepším detským kočíkom

Nastávajúce mamičky si toho od svojich známych vypočujú množstvo, než privedú na svet svojho vytúženého anjelika. Je dobré vziať si ich rady k srdcu, zvlášť ak vám radia ohľadom výbavy pre bábätko. Skúsené matky vedia, čo vám bude pri starostlivosti o dieťatko zbytočné a čo si, naopak, nebudete vedieť vynachváliť. Aj v otázke výberu detského kočíka sa spoľahnite na skúsenosti iných.

Nie je kočík ako kočík. Dizajn býva často tým, čo je na kočíku najlepšie, to by vám však stačiť nemalo. Zvážte predovšetkým váhu a veľkosť kočíka (kočík sa musí zmestiť do vchodových dverí, príp. na balkón, do kufra auta, musí sa dať dobre ovládať aj vyššiemu oteckovi), jeho funkcie, typ kolies (gumené, nafukovacie, plastové), ubezpečte sa o doplnkoch ku kočíku (či je v cene pláštenka, nánožník, sieťka proti hmyzu a pod.).

V neposlednom rade si vyberte dizajn, ktorý je nadčasový a schopný potešiť vaše oko aj o pár rokov, keby ste v ňom chceli nosiť ďalšie dieťatko. V tomto prípade zohráva úlohu aj farba kočíka. A posledná otázka. Budete vyberať autosedačku, hlbokú vaničku a športový kočík zvlášť alebo stavíte na praktický kombinovaný kočík? Nemáte čas hľadať všetko osobitne? Rozhodnite sa pre kombinovaný kočík Nemáte čas hľadať všetko osobitne? Rozhodnite sa pre kombinovaný kočík Kočíky Výhody kombinovaných kočíkov

Je toho množstvo, či si musí mamička pred narodením dieťatka zaobstarať, preto padne vhod, ak sa čosi dá zakúpiť aj ako súprava. Jednak je cena výhodnejšia, a jednak ušetrí mamička množstvo času pri hľadaní každého produktu zvlášť. Ak je reč o dvojkombinovaných kočíkoch, hovoríme o súpravách hlbokej vaničky a športového kočíka, prípadne o trojkombinácii, v ktorej už nájdete aj autosedačku pre bábätko. Aké sú ďalšie výhody kombinovaných kočíkov?

S kúpou dvoj- alebo trojkombinácie kočíkov sa môžete tešiť na zvolený dizajn kočíka hneď trikrát. Potlač či farby sú totiž jednotné ako na kočíku hlbokom, tak i na športovom či na autosedačke. Táto jednotnosť vo farbách a štýloch odnesie z vašej výbavičky všetok chaos.

Poznáte značku kočíkov Cybex? Pozornosť si vyslúžila najmä pre vynikajúcu bezpečnosť autosedačiek a tiež výnimočný dizajn kočíkov. Cybex kočíky totiž už na prvý pohľad zaujmú luxusným prevedením, či ide o využitie materiálov, alebo potlačí. Vaše dieťatko zažije v takomto kočíku neuveriteľný komfort a vy sa popýšite dobrým vkusom.

Ak je ku kočíku k dispozícii aj vajíčko, máte istotu, že ho pomocou adaptérov ľahko pripnete na konštrukciu kočíka a uľahčíte si cestovanie či nákupy s bábätkom.

Nemáte čas hľadať všetko osobitne? Rozhodnite sa pre kombinovaný kočík Nemáte čas hľadať všetko osobitne? Rozhodnite sa pre kombinovaný kočík Kočíky Potrebujete ušetriť miesto? Kombinované kočíky majú spoločnú konštrukciu pre hlbokú časť kočíka aj pre športovú, teda neskladujete dva rôzne detské kočíky. Ak ste si teda už zvykli na typ kolies či celkovú manipuláciu s kočíkom, celé tri roky sa môžete tešiť z výhod, ktoré vám pripravil výrobca kočíka.

Medzi kombinovanými detskými kočíkmi s ľahkou konštrukciou a kompaktnými rozmermi nájdete aj kočíky Moon, ktoré majú medzi mamičkami množstvo priaznivcov. Sú to moderné mestské kočíky v rôznych dizajnových prevediach, s ktorými sa zmestíte do vozidiel MHD, do výťahu i preplneného obchodu. Kočíky Moon sa dajú používať už od narodenia a ku konštrukcii sa dá pripojiť vajíčko i hlboká vanička. Ak má dieťatko súrodenca, určite využijete praktický boardík ku kočíku. Nemáte čas hľadať všetko osobitne? Rozhodnite sa pre kombinovaný kočík Nemáte čas hľadať všetko osobitne? Rozhodnite sa pre kombinovaný kočík Kočíky Ďalším variantom kombinovaného kočíka je taký, ktorý má sklápacie sedaciu časť do úplného ľahu, ako v prípade kočíkov Britax Smile 3. Je možné ho upravovať podľa potreby na vaničku a inokedy zasa na športovú časť. Ide o univerzálny detský kočík s jednoduchým ovládaním, vhodný na cestovanie i do domácností s menej štedrým skladovacím priestorom.

Nech si vyberiete akýkoľvek kočík, jeho vzhľad nikdy nepredčí krásu toho anjelika, ktorého v ňom budete nosiť. Odhoďte preto stres a obavy a tešte sa z materstva.

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:48