Lámete si hlavu nad darčekmi pre deti? Bezdrôtové slúchadlá sú ideálne riešenieCarneo
StoryEditor

Lámete si hlavu nad darčekmi pre deti? Bezdrôtové slúchadlá sú ideálne riešenie

14.12.2021, 23:00
PR Články

Darujte svojim ratolestiam pod stromček niečo praktické, čo budú využívať. Ak neviete, čo by to mohlo byť, prinášame vám skvelé riešenie - bezdrôtové slúchadlá. Žijeme v pokrokovej dobe a technológie sa stali súčasťou každodenného života. Slúchadlá môžu využívať na počúvanie hudby, zábavu, športovanie, telefonovanie, vzdelávanie (počúvanie webinárov či podcastov).

Carneo má v ponuke tie najlepšie bezdrôtové slúchadlá, ktoré majú moderný dizajn a dokonalý čistý zvuk. Slúchadlá sú pre deti a tínedžerov doslova záchranou aj pri cestovaní autobusom či vlakom do školy. Vďaka vysokej výdrži batérie vydržia hrať skutočne dlho. Akými slúchadlami určite zabodujete?

Dievčatá potešíte menšími slúchadlami

Pre dievčatá sú ako stvorené malé bezdrôtové slúchadlá do uší v elegantnej bielej farbe. Medzi ich kľúčové prednosti patrí špičkový zvuk, možnosť rýchleho spárovania so smartfónom, hands free vybavovanie telefonických hovorov a nabíjacia powerbanka, ktorá zároveň slúži ako praktické puzdro, aby nedošlo k strate. Slúchadlá sú ľahučké, kompaktné a určené na akúkoľvek aktivitu. V ušiach výborne držia, takže si ich bez obáv môžu zobrať do fitness centra či na bicykel a počúvať svoje obľúbené skladby bez obmedzení. Lámete si hlavu nad darčekmi pre deti? Bezdrôtové slúchadlá sú ideálne riešenie Lámete si hlavu nad darčekmi pre deti? Bezdrôtové slúchadlá sú ideálne riešenie Carneo Oproti klasickým slúchadlám majú tú výhodu, že nemajú žiadne otravné káble, ktoré sú neustále zamotané a zachytávajú sa o oblečenie. Vybavovanie hovorov nebolo nikdy jednoduchšie - mikrofón je zabudovaný priamo v slúchadlách a rovnako aj tlačidlá na ovládanie hlasitosti a prepínanie skladieb. Lámete si hlavu nad darčekmi pre deti? Bezdrôtové slúchadlá sú ideálne riešenie Lámete si hlavu nad darčekmi pre deti? Bezdrôtové slúchadlá sú ideálne riešenie Carneo Slúchadlá pre malých športovcov

Všetky deti trávia radi voľný čas počúvaním hudby, ktorá im spríjemňuje športové aktivity, najmä vonku. Každému milovnikovi hudby nemôžu pri aktivitách  chýbať bezdrôtové slúchadlá, ktoré stačí jednoducho spárovať s mobilným telefónom alebo MP3 prehrávačom. Okrem toho, že sú bezdrôtové, sa pýšia vynikajúcim zvukom a kvalitou prenosu a ovládaním priamo na slúchadlách s možnosťou prijímať telefonické hovory či na ovládanie hudby. O mimoriadne kvalitný zvuk sa postará prepracovaná akustickou sústava s dvoma budičmi.

Absolútnou vychytávkou týchto slúchadiel je dokovacia stanica - powerbank 1500mAh s výdržou batérii min. 4 hodiny.

Vyčarujte svojim milovaným deťom úsmev na tváričkách vďaka výborným slúchadlám od značky CARNEO!

 

 

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:06